Riješi me! 147 pregleda 28. srpnja 2016.

7 neočekivanih situacija u kojima će ti pomoći Coca Cola

Coca Cola
Dreamstime

Osim što je omiljeno piće brojnih ljudi, Coca Cola ti zahvaljujući svojim svojstvima može pomoći u potpuno neočekivanim situacijama...

Rijetki su oni koji mogu odoljeti zavodljivom okusu ovog popularnog pića, iako većina shvaća da nije niti malo zdravo.

Ipak, osim za piće Coca Cola ti može pomoći u čišćenju kućanstva, održavanju higijene i još mnogim drugim situacijam.

U nastavku otkrijte neke od tajnih načina njezina korištenja.

1. Odlučila si se odreći svoje prirodne boje kose i ofarbala si se, ali nisi zadovoljna rezultatom... Boja je preintenzivna i ne znaš što da učiniš? 

Ispiranje kose Coca Colom posvjetliti će je i ublažiti boju.

2. Kovanice koje je "pojela" hrđa zasjati će novim sjajem ako ih namočite u ovo gazirano piće i ostavite neko vrijeme u njemu.

3. Povremeno je možete koristiti kao zamjenski "regenerator". Polijte kosu njome, isperite, osušite i uživajte u predivnoj mekoći.

4. Uz pomoć Coca Cole očistite svoj stari nakit. U čašu naspite piće, potopite nakit, pustite da odstoji neko vrijeme i izribajtega četkicom za zube. Nakon što ga isperete opet će biti kao nov. Ipak, ovaj se trik ne preporučuje primjenjivati na vrijednom nakitu.

5. Pomoći će vam ukloniti ružne mrlje s odjeće. Namočite mrlju, ostavite da stoji i nakon nekog vremena operite na uobičajeni način.

6. Neutralizira bol nastalu zbog uboda pčela ili komaraca.

7. Uz njezinu pomoć lako ćete ukloniti žvakaću gumu iz kose. Pramen kose za koji se zalijepila umočite u čašu s Coca Colom i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom je samo nježno uklonite iz kose.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

Komentar/a