Riješi me! 885 pregleda 30. rujna 2021.

Britney je slobodna! Nakon presude briznula u plač

EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL

Sutkinja Brenda Penny donijela je odluku da se Jamie Spears suspendira s mjesta konzervatora. 'Trenutna situacija nije održiva', rekla je sutkinja na ročištu i dodala da ovakav aranžman stvara 'toksično okruženje'

Britney Spears konačno je slobodna! Nakon 13 godina koje je provela pod očevim nadzorom, Britney je na sudu čula riječi oslobođenja i počela je plakati.

"Britney je briznula u plač kad je čula odluku sutkinje. Dugo je mislila da nikad neće doživjeti dan kada će prestati očeva dominantna kontrola nad svakim aspektom njezina života, ali to se konačno dogodilo", rekao je izvor blizak pjevačici za Page Six

Sud u Los Angelesu odredio je da se njezin otac Jamie Spears suspendira s mjesta skrbnika, pa on sad više nema kontrolu nad pjevačicom.

"Trenutna situacija nije održiva", rekla je sutkinja na ročištu i dodala da ovakav aranžman stvara 'toksično okruženje'.

Britney je početkom rujna zatražila ukidanje očevog 13-godišnjeg skrbništva nad njom.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV News (@mtvnews)

Matthew Rosengart, odvjetnik Britney Spears, zatražio je da se ročište na kojemu bi se u potpunosti prekinuo ugovor o skrbništvu održi u roku od 30 do 45 dana. Pozvao je i na istragu o ponašanju Jamieja Spearsa tijekom trajanja skrbništva i doveo u pitanje njegovo upravljanje imovinom Britney Spears.

Pravda je sada napokon i zadovoljena, a Britney je ponovno potpuno slobodna nakon dugih 13 godina 'zatvora'.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristina2702

    Da