Riješi me! Jesenski JoomBoos magazin 340 pregleda 06. studenoga 2021.

Cool privjesak, makeup, kviz book: Kako do ovih darova?

Novi privjesak za ključeve koji je moderan i nepoderiv, trendy essence šminka za jesenske dane, najbolji kvizovi znanja, posteri top stranih i domaćih zvijezda i velika skandinavka, sve dolazi uz JoomBoos magazin

 Novi, jesenski broj JoomBoos Videostar magazina, najprodavanijeg teen magazina u državi, je na kioscima! I ovoga puta magazin donosi pregršt zanimljivih tema i još zanimljivijih poklona.

Uz najzabavnije priče, 24 postera top svjetskih i regionalnih zvijezda i odličnu skandinavku za duge, jesenske večeri, u paketu uz novi JoomBoos magazin dolaze i cool darovi. JoomBoos #EUnited privjesak koji je cool i nepoderiv, essence šminka koja je ove jeseni u trendu i čak dvije cool knjižice, jedna s EU kvizovima znanja i jedna s edukativnim temama o ljubavi i vezama.

 | Autor: pixsell/joomboos pixsell/joomboos

Na coverima magazina su nove i 'stare' JoomBoos zvijezde, TikTok senzacija Mimiermakeup, influencerica Petra Dimić te nova TikTok zvijezda, Mattia Leonardelli. JoomBoosovka SaamoPetraa trenutno vodi novi Rap School show na JoomBoos YouTube kanalu, a uz to je i zvijezda s naslovnice novog, jesenskog broja JoomBoos Videostar magazina.

 | Autor: joomboos joomboos

Na coveru je s najpopularnijom TikTokericom u državi, Mimiermakeup, koju prati više od 10 milijuna ljudi, a zajedno nas vode na veliko modno putovanje Europom. Slatkica Mattia otkrio je, pak, kakve ga cure privlače i čime ga svaka cura može osvojiti te što očekuje od svog pridruživanja JoomBoosu.

 | Autor: joomboos joomboos

Uz to, čekaju vas i ove teme: 'Zašto je super biti Mate Rimac', koji su najveći jesenski modni trendovi, kakvu šminku svi vole ove jeseni, koji su najukusniji recepti, a koje najcool TikTok frizure koje svi žele. Tu je i ekskluzivni advertorijal s glumcima iz novog JoomBoosovog projekta 'The Outsiders' o kojem ćete uskoro saznati više! Jesenski broj JoomBoos Videostar magazina potražite na svim kioscima Tiska diljem Hrvatskoj po cijeni od 35 kuna i skratite si duuuge, jesenske večeri uz najbolji teen zabavnik u zemlji!

 | Autor:

Tvoja reakcija?