Riješi me! 139 pregleda 30. prosinca 2014.

Cure snimaju cool spotove s najpoznatijim singlovima današnjice

Eva Stazić i Franka Telebuh
YouTube

Između dviju sestrični iz Zagreba nema nikakvih svađa. Sve se uspiju lijepo dogovoriti :)

Little Thing”, “Call me Maybe” i “We Found Love” samo su neke od pjesama za koje su ove dvije cure napravile spot i stavile na YouTube. Eva i Franka su sestrične iz Zagreba. Iz čiste dosade odlučile su snimiti videospot. U prvih tjedan dana imale su više od 1000 pregleda, pa ih je to motiviralo da snimaju i dalje. To rade iz čiste ljubavi prema glazbi.

Prvi spot snimile su za pjesmu “One Thing” One Directi - ona. Pogledale su ga do sada tisuće ljudi...

- Bilo bi super da nas prepoznaju i da budemo plaćene za nešto što volimo raditi, ali nam to nije cilj - objasnila je srednjoškolka Franka. Ona u spotovima pleše i pjeva. Bavila se akrobatskim rock’n’rollom, ali je zbog ozljede koljena morala prestati. Sad je počela svirati gitaru te se, kaže, super snašla. Eva se, osim u pjevanju i plesanju, našla u glumi. Pohađa dramsku školu u ZKM-u te je glumila u 12 predstava. Čak je i bila dio ekipe u predstavi “Kralj Lear” na Brijunima.

- Želja mi je upisati Akademiju dramskih umjetnosti, ali daleko je to još. Tek sam u osnovnoj školi - pojašnjava talentirana Eva, koja je prošla audiciju za plesnu skupinu Atomic Dance Factory. Sestrične su dosad postavile sedam videoklipova, a novi spremaju na ljeto. Sve je počelo spontano prije godinu dana, a reakcije okoline su i više nego pozitivne.

Njihove spotove možete pronaći pod Eva and Franka Music na YouTubeu

Stalno ih školski kolege pitaju kad će novi spot i govore im da zaista super to rade... Kažu da, dok rade na spotu, nema svađe. Imaju jednak glazbeni ukus, tako da se lako dogovore o izboru pjesme. Nedavno su na Facebooku naišle na dečka koji radi slične stvari te su s njim u kontaktu. Proizvod njihove suradnje je izvrstan cover za pjesmu Justina Biebera “As Long As You Love Me”. Djevojke slušaju Biebera i privatno, a nisu propustile ni njegov nedavni koncert u Austriji.

- On nam je idol. Njega su prepoznali na YouTubeu, a sad je najveća zvijezda današnjice. Imao je samo svoj talent i svaka mu čast - kažu Eva i Franka, koje svakako po - slušajte i pogledajte na YouTubeu. Nećete se razočarati. 

Tvoja reakcija?