Riješi me! 57 pregleda 15. prosinca 2015.

Facebook će biti zabranjen mlađima od 16 godina?!

Tinejdžeri
Dreamstime

Mnogi su se pobuniti protiv donošenja ovakve odluke. Ponajviše zbog dobrih strana društvenih mreža...

Najpopularnija društvena mreža, Facebook, već je sad zabranjena mlađima od 13 godina, ali mnogi se ne obaziru na to pravilo. Kako bi tome stali na kraj, europski zastupnici razmatraju novi zakon kojim bi se zahtijevao roditeljski nadzor za sve oni koji imaju profile, a mlađi su od 16 godina, piše Huffington Post.
Time bi se prvobitna dobna granica povisila za čak tri godine.

Iako je novo pravilo tek u fazi razmatranja, mnogi su se već pobudnili protiv njega i ukazuju na brojne slučajeve u kojima su se društvene mreže pokazale iznimno korisnima.

 - Društvene mreže jedan su od osnovnih i ključnih kanala putem kojih se adolescenti s raznoraznim problemima obraćaju udrugama za pomoć djeci sklonoj depresiji i brojnim drugim problemima. Na ovaj način bi brojni tinejdžeri koji su žrtve nasilja bili uskraćeni za pomoć! - poručuju iz brojnih udruga.

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..