Riješi me! Božić na JoomBoosu! 2617 pregleda 24. prosinca 2021.

Gdje su danas i što rade glumci iz 'Sam u kući'?

macaulay culkin/instagram/youtube/canva

Od izlaska prvog filma 'Sam u kući' prošlo je više od trideset godina i, naravno da su se apsolutno svi glumci promijenili. Ako vas zanima čime se neki od njih bave danas, kako izgledaju i hoće li se uskoro ponovno susresti, nastavite čitati.

Kevin, Buzz, Marv... Uvjereni smo da ne postoji osoba koja ne zna tko su ove osobe i u kojem filmu smo ih gledali. Naravno, svi znaju kako Kevin, Buzz i Marv izgledaju ili barem znaju kako su izgledali jer je od izlaska prvog 'Sam u kući' filma prošlo nešto više od trideset godina i naravno da su se apsolutno svi promijenili. Ako vas zanima čime se ovi glumci i njihovi kolege bave danas, kako izgledaju i hoćemo li uskoro gledati neki reunion ekipe iz 'Sam u kući', nastavite čitati.

1. Macaulay Culkin (Kevin)

S Macaulayem smo se prvi put susreli 1990. godine kada je imao deset godina. Godinu dana kasnije smo ga gledali u filmovima 'Moja djevojka' te 'Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku'. Nakon tih uloga, Culkin se povremeno pojavljivao u javnosti do 2002. godine, a potom 'nestao'. Ono što se o njemu znalo je da je osam godina bio u vezi s glumicom Milom Kunis te da su 2011. godine prekinuli. 2017. godine prohodao je sa zvijezdom serije 'The Suite Life of Zack and Cody' Brendom Song, a ove godine je sa svijetom podijelio vijest da je postao otac. 

Unazad nekoliko godina je prilično aktivan na društvenim mrežama, a ima i svoj podcast 'Bunny Ears' u kojemu ugošćuje mnoge svjetske zvijezde. 

2. Devin Ratray (Buzz)

Nakon uloge Kevinovog starijeg brata Buzza (po kojoj je najpoznatiji), glumac Devin Ratray nastavio je glumačku karijeru, ali dobivao je samo sporedne uloge. Tako smo ga imali prilike vidjeti u nekim epizodama serija 'Zakon i red', 'Blue Bloods' i 'Čikaška Hitna'.

Također, Devin se pojavio i u novom 'Sam u kući' filmu pod nazivom 'Home Sweet Home Alone' u kojemu je utjelovio ulogu policajca.

3. Joe Pesci (Harry)

Joe Pesci, poznatiji kao smotani lopov Harry, nakon 'Sam u kući' nastavio je nizati filmske uloge u kojima je i dalje glumio lopove i kriminalce. Većinom je glumio bok uz bok Robertu De Niru u filmovima kao što su 'Goodfellas', 'Casino' i 'The Irishman'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Joe Pesci (@joepesci)

4. Daniel Stern (Marv)

Nakon svoje uloge u filmovima 'Sam u kući', Stern je ostao u filmskoj industriji i bio narator u seriji 'The Wonder Years'. Također, mogli smo ga viđati u filmovima i serijama kao što su 'Shrills', 'Battle of the Bulbs' i 'Rookie of the Year'.

5. Catherine O'Hara

Glumica Catherine O'Hara svijetu je bila poznata i prije svoje uloge Kevinove majke, a nakon te uloge nastavila je sa svojim glumačkim radom, ali je i posuđivala glasove mnogim animiranim likovima. Neki od filmova i serija u kojima je Catherine glumila nakon 'Sam u kući' su 'Surviving Christmas', 'Best in Show' te 'Schitt's Creek' koja joj je donijela nagradu Emmy za najbolju glavnu glumicu u 2020. godini. 

Moramo priznati kako su se svi ovi glumci prilično promijenili, a ta promjena nam je još očitija s obzirom na to da neke od njih dugo nismo viđali na malim ekranima. No, to bi se uskoro moglo promijeniti jer je glumac Devin Ratray, poznatiji kao Buzz za People rekao da je još uvijek ostao u kontaktu s nekoliko kolega sa snimanja 'Sam u kući' te da su napravili grupni chat u kojem dogovaraju reunion. 

Oni planiraju reunion, a ja sam tek prije nekoliko dana dospio u njihov zajednički chat i još uvijek pokušavam 'pohvatati' sve o čemu razgovaraju Jed Cohen (bratić), Diana Rein (sestra Sondra), Terrie Snell (strina), Angela Goethals (sestra Linnie) i Hillary Wolf (sestra Megan)", ispričao je Devin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @fuller_mc_callister

"Tko zna što se može dogoditi u budućnosti", dodao je. Iako u ovim dogovorima nisu spomenuti Macaulay Culkin (Kevin) i Catherine O'Hara (mama), Devin objašnjava da o njima misli sve najbolje i da za njih ima samo riječi hvale.

Nadamo se da ćemo uskoro imati priliku vidjeti obitelj McCallister na okupu!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?