Riješi me! Jesenski JoomBoos magazin 54119 pregleda 21. listopada 2021.

Jesenski JoomBoos magazin s hrpom super darova je vani!

joomboos

Dugo ste nas pitali kad će izaći novi JoomBoos Videostar magazin, dugo ste nam slali poruke i jedva ste čekali, a sad imamo super vijest za vas. Novi, jesenski broj JoomBoos magazina s hrpom suuuuper darova napokon je na kioscima!

U najnovijem, jesenskom broju omiljenog JoomBoos Videostar magazina čekaju vas odlične priče, još bolji posteri i najbolji darovi dosad. Na coverima, koji su i ovoga puta dvostruki, možete pronaći najpopularnije JoomBoosove influencere, Mimiermakeup i SaamoPetruu te novog JoomBoosovca, Mattiju Leonardellija. Osim na coverima, 'listajte ih' i u velikim advertorijalima unutar broja, a nakon listanja zabavite se uz hit darove koje smo vam ovoga puta pripremili.

 | Autor: joomboos joomboos

Uz jesenski broj u paketu dobivate; essence šminku, JoomBoos privjesak #EUnited, EU kviz book s kvizovima znanja, edukativnu knjižicu 'Mogu reći neću', JoomBoos skandinavku i 24 WOW postera najvećih regionalnih i stranih zvijezda. Samo neka od lica s postera u novom broju su; Voyage, Breskvica, xniks2x, SaamoPetraa i Mimiermakeup, Magic Leon i Mr. Mončina, Cardi B, Doja Cat, Kid LAROI, Justin i Hailey Bieber, Megan Fox i mnogi drugi.

 | Autor: joomboos joomboos

Od priča u novom broju čitajte 'Zašto je super biti Mate Rimac', koji su najveći jesenski modni trendovi, kakvu šminku furamo ove jeseni, koji su najukusniji recepti, a koje najcool TikTok frizure koje svi žele. Tu su i još jedna ljubavna ispovijest iz školskih klupa, veliki advertorijal s glumcima iz novog JoomBoosovog projekta 'The Outsiders' o kojem ćete tek čitati, modni editorijal s JoomBoosovim influencericama Mimiermakeup i SaamoPetrom koje prati više od 10 milijuna ljudi na društvenim mrežama i još hrpa super zanimljivih tema!

 | Autor: joomboos joomboos

 | Autor: joomboos joomboos

Jesenski JoomBoos Videostar magazin potražite na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske po cijeni od 35 kuna i zabavite se listajući u ove cozy jesenske dane!

 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

 | Autor:

Tvoja reakcija?