Riješi me! 134 pregleda 06. travnja 2017.

Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet

Čvrst i pouzdan partner
awkwardfamilyphotos
Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet Kakvi kraljevi: 'Izvisili' na maturalnoj, pa oduševili internet

Što ako ne nađeš nikoga s kim ćeš prošetati u 'špaliru'? Uvijek se možeš našaliti na vlastiti račun i oduševiti internet

'Dejt' za maturalnu više je američki običaj, iako i kod nas postoji famozni 'špalir' gdje maturanti šetaju s nekim dečkom, najčešće iz razreda.

I dok se kod nas dečki i cure većinom dogovore po principu 'tako mi je svejedno' i zapravo nitko ne izvisi, u Americi su načini malo okrutniji.

Kada ti sudbina okrene leđa, a ti si sva u elementu Bridget Jones, spremna da zapjevaš 'All by myself', najbolje se trgnuti i našaliti na vlastiti račun.

Ovi dečki i cure su to vrhunski odradili i oduševili cijeli internet. Donosimo ih u GALERIJI!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?