Riješi me! 3048 pregleda 19. ožujka 2019.

KVIZ: Koliko ti treba da smontiraš video?

marko_vuletic/Instagram, 8rasta9/Instagram

Rasta je jednom prilikom izjavio kako mu za uređivanje videa treba sat i pol vremena, na što je Marko Vuletić jučer suptilno reagirao putem Insta Storija

Marko Vuletić je jučer u Insta storiju indirektno prozvao Rastu koji je izjavio kako mu za uređivanje i montiranje videa treba sat (i pol) vremena, što prema njegovu mišljenju nije moguće. Iako nije rekao o kome govori kad je govorio, da se naslutiti kako se radi upravo o Rasti. A ti riješi kviz i saznaj koliko je tebi potrebno vremena da smontiraš video? Jesi li više Marko ili Rasta?

 

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    haha ja sam rasta očito