Riješi me! 2522 pregleda 19. ožujka 2019.

KVIZ: Koliko ti treba da smontiraš video?

marko_vuletic/Instagram, 8rasta9/Instagram

Rasta je jednom prilikom izjavio kako mu za uređivanje videa treba sat i pol vremena, na što je Marko Vuletić jučer suptilno reagirao putem Insta Storija

Marko Vuletić je jučer u Insta storiju indirektno prozvao Rastu koji je izjavio kako mu za uređivanje i montiranje videa treba sat (i pol) vremena, što prema njegovu mišljenju nije moguće. Iako nije rekao o kome govori kad je govorio, da se naslutiti kako se radi upravo o Rasti. A ti riješi kviz i saznaj koliko je tebi potrebno vremena da smontiraš video? Jesi li više Marko ili Rasta?

 

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..