Riješi me! 25708 pregleda 21. rujna 2021.

KVIZ: Prepoznaješ li hranu na 'P' po zumiranim fotkama?

canva/youtube

Naravno da znamo da znaš prepoznati palačinke, ali možeš li ih prepoznati kada je njihova fotka ekstra zumirana? Ako misliš da možeš, riješi ovaj kviz sa zumiranim fotkama hrane koja počinje na slovo 'P' i pokaži nam. Sretno!

Riješi kviz: 

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bo....

    Nastavljam-masterchefovi dive ,dive se toj osobi koja je perfektno(skoro i čak matematički) izrezala meso i s vrlo velikim prilozima i pridjevima napravila toliko fenomenalan obrok da se čovjek i ljudi dive tome ,prezime je njezino (zaboravih ali to savršenstvo nisam)Milinović ... prikaži još!
  • bo....

    Baš tako ,oko sokolovu,inače po s onim s čime raspolažemo odlično znam pripremiti i napraviti od "nečega i ništa"-Vrlo dobru deliciju,kao mlad čovjek sam učio od najboljega brodskog kuhara i od "malega ,od kužine-i najbolje naučio da i dan danas ... prikaži još!