Znate li da je danas dan crnog vina? Ako ste ljubitelj ovog pića, vrlo vjerojatno znate. E pa, onda imamo savršen kviz znanja baš za vas. Trebate samo pogoditi od koje vrste grožđa se dobiva koja 'boja' vina. To će biti prelako zar ne?
Znate li da je danas dan crnog vina? Ako ste ljubitelj ovog pića, vrlo vjerojatno znate. E pa, onda imamo savršen kviz znanja baš za vas. Trebate samo pogoditi od koje vrste grožđa se dobiva koja 'boja' vina. To će biti prelako zar ne?
Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.