Riješi me! 4022 pregleda 15. rujna 2018.

Možeš li naći čovjeka na ovoj fotki?

Ako voliš mozgalice ovo će ti biti super

Ako voliš mozgalice i vizualne varke, onda će te oduševiti ova koju smo iskopali. Radi se o fotografiji zrnaca kave među kojima se nalazi i jedno ljudsko lice, a oni koji ga najbrže pronađu su navodno najinteligentniji. 

Znanstvenici su došli do zaključka da ukoliko vam treba manje od tri sekunde da ga pronađete, pripadate skupini iznadprosječno inteligentnih ljudi. Točnije, desna polovica vašeg mozga je razvijena puno bolje nego kod većine drugih ljudi.

Ako vam je trebalo između tri sekunde i jedne minute, vaša desna polovica mozga funkcionira normalno. Odnosno, pripadate većini ljudi. Ukoliko vam je trebalo zmeđu jedne i tri minute, znanstvenici preporučaju da jedete više proteina kako bi ubrzali svoje moždane funkcije.

A evo koja je to fotografija:

 | Autor:

Pišite nam koliko vam je trebalo da nađete čovjeka na fotki!

Krenule su prijave za treći VideoStar, najveći talent show u regiji. Ako voliš YouTube, snimi video kakav želiš, PRIJAVI SE i osvoji 100.000 kuna i genijalan Eurotrip po deset gradova Europe

Za više informacija klikni OVDJE! Prijave traju do 22. listopada, tako da - požuri!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg ludooooooo