Riješi me! 760 pregleda 12. travnja 2022.

Novi početak: Britney u novoj objavi otkrila da je trudna!

Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL

Nakon duge bitke oko skrbništva koje je njezin otac imao nad njom i velikih prosvjeda da je se oslobodi, Britney Spears napokon živi svoj život potpuno slobodna. Sad očekuje prinovu sa zaručnikom i veseli se danima koji su pred njom!

'Baby one more time...', dio je iz stihova pjesme američke dive Britney Spears koju fanovi obasipaju ovim i sličnim komentarima nakon što je sinoć objavila da očekuje dijete, piše Her.

Pop zvijezda očekuje prvo dijete sa zaručnikom Samom Asgharijem. Trudnoću je objavila uz Instagram fotku i podijelila kako je saznala da je trudna:

"Izgubila sam nekoliko kilograma prije puta na Maui, da bi ih odmah dobila natrag. Upitala sam se 'Omg, što je s mojim trbuhom?', Suprug mi je rekao da sa trudna od hrane, ali sam napravila test trudnoće i postat ću majka. Ako ih je dvoje, izgubit ću se. Očigledno je da neću izlaziti puno zbog fotografa. Teško je jer sam imala perinatalnu depresiju kad sam bila trudna. Moram reći da je to bilo apsolutni užas. Žene o tome tada nisu razmišljale. Neki su smatrali opasnim da se žene na to žale, a trudne su. Ali sada žene o tome pričaju. Hvala Isusu da tu bol ne moramo čuvati kao tajnu", napisala je. 

U komentarima su se nizale samo čestitke, tako joj je jedna pratiteljica napisala:

"Napokon, želim ti svu sreću svijeta!"

Pjevačica već ima dvoje djece, Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15) i to iz braka s bivšim partnerom, Kevinom Federlineom. 

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

 | Autor:

Tvoja reakcija?