Riješi me! 48 pregleda 30. prosinca 2016.

Novogodišnje odluke za svaki znak: Evo što vi morate napraviti!

nova godina
Dreamstime

Već tradicionalno početkom godine svi nastoje unijeti pozitivne promijene u svoje živote, ako niste sigurni što promijeniti - poslušajte zvijezde

Ovan

Vi ste tip osobe koji istovremeno pokušava raditi milijun različitih stvari i uvijek se šokira kada shvati da to baš i nije tako jednostavno... Zato, ove godine si obećajte da nećete započinjati ništa novo dok ne stare stvari ne privedete kraju. 

Bik

Ako ćemo biti iskreni, skloni ste lošim navikama. Bilo da je riječ o predugom spavanju, lijenosti, pušenju... Ustvari, nije uopće ni važno koje su vaše loše navike, u idućoj godini riješite se bar jedne od njih! 

Blizanci

vrlo ste zaigrani, puni energije i uvijek spremni za akciju. Sve je to super, ali zato ponekad nemate strpljenja za druge ljude. Vaša novogodišnja odluka - više strpljenja!

Rak

Već i ptice na granama znaju da vi ne volite promjene u životu pa stalno "igrate na sigurno". No, jeste li svjesni da tako samo prizivate dosadu u svoj život? Kako bi tome stali na kraj, u idućih 365 dana se odvažite isprobati nešto novo. 

Lav

Svjesni ste svojih kvaliteta i šarma koji posjedujete pa često mislite kako se ne morate truditi oko druge strane kako biste je zaveli. Umjesto da sve shvaćate tako olako, vaša novogodišnja odluka neka bude - više emocija u vezama! Kako prijateljskim, tako i onim ljubavnim...

Djevica

Umjesto da, kao inače, razbijate glavu sitnicama, "natjerajte se" da više uživate u životu. 

Vaga

Baš kao što i priliči vašem horoskopskom znaku, uvijek nešto "važete". U idućoj godini nemojte toliko kalkulirati i spontanije donosite odluke.

Škorpion

Iz nekog razloga često skrivate stvari od drugih ljudi iako nemate konkretan razlog za to. Umjesto to, odlučite biti iskreniji prema njima. 

Strijelac

Uvijek imate bezbroj planova u svojim pametnim glavama i znate kako bi nešto trebalo izgledati i funkcionirati, ali vam realizacija tih planova najčešće baš i ne ide od ruke. Zato, u idućoj godini se posvetite realizaciji jednog cilja i napravite konkretan plan. 

Jarac

Veći dio života posvećujete karijeri i ostvarivanju uspjeha. To nije ništa loše, ali ponekad potpuno nesvjesno zanemarujete drage ljude. Posvetite više vremena prijateljima, obitelji... 

Vodenjak

U vašoj je osobnosti zapisano da se trudite biti originalni i ne podnosite sve već viđeno. Krajnje je vrijeme da prihvatite činjenicu da i tradicionalne stvari nisu nužno loše... Više tolerancije prema drugima!

Ribe 

Vrlo ste emotivna osoba pa često lako "planete". U idućoj godini naučite kontrolirati vlastite reakcije...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?