Riješi me! 161 pregleda 16. travnja 2016.

Odmah preuzmi besplatnu aplikaciju 'zlatni gumb' i postani žiri Supertalenta

Aplikacija
Nova TV

Stisni i ti crveni i zlatni gumb Supertalenta i prati najpoznatiji talent show na jedinstvenoj i zabavnoj aplikaciji 'Supertalent'

Svim gledateljima i obožavateljima najpoznatijeg talent showa od sada je dostupna i besplatna aplikacija pod nazivom 'Supertalent Hrvatska'.

Ova jedinstvena aplikacija donosi najnovije vijesti i brojne igre koje će definitivno obogatiti iskustvo gledanja sve popularnijeg showa Nove TV. Aplikacija je zamišljena tako da donosi dodatan atraktivan interaktivan sadržaj u obliku igri, pitalica, anketa, ekskluzivnih informacija i brojnih novosti vezane uz Supertalent. Aplikacija je snažno povezana s društvenim mrežama, a može se besplatno preuzeti na svim Android i IOS uređajima.

Zanimljivo je napomenuti da nakon audicijskih emisija Supertalenta slijede i emisije uživo, a tada će aplikacija imati i funkciju glasovanja za omiljene natjecatelje showa. Već od 1. svibnja kreću emisije uživo kada ćemo imati priliku vidjeti nastupe onih najboljih – 60 polufinalista među kojima će i glas publike biti važan jer samo oni koji imaju 'supertalent' ući će u veliko finale showa.
 

Preuzmi aplikaciju 'Supertalent' i stisni svoj gumb već sada!
 
Za android uređaje aplikaciju preuzeti ovdje: http://bit.ly/ANDROID_SUPERTALENT
Za iOS uređaje aplikaciju preuzeti ovdje: http://bit.ly/iOS_SUPERTALENT

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?