Riješi me! 18 pregleda 29. studenoga 2015.

Omiljeni slatkiši od sad se mogu i piti!

Djevojka
Dreamstime

Franck café Cappuccino bogatiji je za još jedan okus inspiracije - Franck Café Cappuccino okus Jaffa

Mnogima dobro poznata i omiljena kombinacija bogatog okusa čokolade, biskvita i fine naranče od sada je dostupna i u šalici Franck Café Cappuccino Jaffa. Toplog i kremastog cappuccino napitka. 

Iidealan je u trenucima prijeko potrebne pauze nakon napornog dana u školi ili uz druženje s prijateljima te predstavlja idealan spoj za sve ljubitelje čokolade i kave.  
Dolazi u kutiji s 10 stickova (185 g) uz preporučenu cijenu od 17,99 kn

Franck | Autor: Franck Franck

Ako i vi želite isprobati ovaj jaffastičan okus, naručite besplatan uzorak Franck Cafe Cappuccino Jaffa – dovoljno je ispuniti obrazac na ovome linku, a mi vam šaljemo vaš primjerak. Promocija vrijedi do isteka zaliha. 

U Francku se trude ispuniti sve želje svojih potrošaća pa Café cappuccino u svojoj paleti okusa ima Classic, Čokoladu, Vaniliju, Irish Cream, Cappuccino s manje šećera, Cappuccino bez kofeina te Zimski cappuccino s aromatičnim okusom i mirisom cimeta, klinčića i đumbira. Linija je obogaćena i vrlo uspješnim Capuccinom Kokos i bijela čokolada te napitcima bez kave za najmlađe! U ovom carstvu okusa svatko može pronaći nešto za sebe, zar ne? :)

Tvoja reakcija?