Riješi me! Božić na JoomBoosu! 2620 pregleda 13. prosinca 2021.

Ovih 15 božićnih komedija trebate pogledati što prije

screenshot/youtube/canva

Tijekom blagdana na scenu stupaju božićni filmovi koji uveseljavaju nas i našu obitelj. Neke tradicionalno gledamo otkako znamo za sebe, a druge tek otkrivamo. Kako biste bili spremni na filmski maraton i ovog Božića, pripremili smo vam popis filmova koje trebate pogledati. Ovoga puta na redu su - blagdanske komedije!

Love Actually

Ovaj film prati osam parova u Londonu koji se nose sa svojim vezama na drugačiji način. U zamršenim pričama otkrivaju koliko ljubavne veze mogu biti komplicirane, ali ujedno i tako lijepe i posebne...

Elf

Buddy je čovjek koji je odrastao na Sjevernom polu, a kada otkrije da ustvari nije vilenjak, putuje u New York kako bi upoznao svoju pravu, ljudsku obitelj!

Jingle All the Way

Howard je svom sinu obećao igračku Turbo Mana za Božić, međutim, kada je ne uspije pronaći ni u jednoj trgovini, kreće u bitku kako bi došao do poklona za voljenog sina pod svaku cijenu!

How the Grinch Stole Christmas

Ova svima dobro poznata priča prati Grincha koji živi malo izvan Whovillea, a poznat je po tome što ne voli svoje sugrađane, a još manje obožava Božić. Sve to želi promijeniti jedna djevojčica i vratiti mu božićni duh.

Home Alone

Ovaj poznati božićni film gledamo svake godine i nikada nam ne dosadi, pa je već odavno postao tradicija. Priča prati dječaka koji ostane sam kod kuće i brani svoj dom od provalnika na sve moguće načine!

Office Christmas Party

U ovoj urnebesnoj komediji Clay organizira božićni party u firmi kako bi zadivio klijenta i vratio povjerenje zaposlenika i svoje sestre, koja mu je šefica, no nije računao da bi party mogao izmaknuti kontroli...

A Bad Moms Christmas

Ova komedija prati tri majke; Amy, Kiki i Carlu, koje se bore s 'ludnicom' nastalom pripremama za Božić. Cijelu situaciju im zakomplicira dolazak njihovih majki... A kako sve najjednostavnije riješiti? Pa, organizirajte ludu božićnu zabavu!

Fred Claus

U ovom filmu gledamo Freda, brata Djeda Božićnjaka, koji završi u zatvoru. Djed mu odluči pomoći samo pod jednim uvjetom - da se vrati na Sjeverni pol i pomogne u izradi poklona za blagdane!

Deck the Halls

Ova priča prati dvojicu susjeda koji se natječu u postavljanju božićnih ukrasa. Buddy i Steve žele pobjedu svoje obitelji i čine sve kako bi to postigli, jer samo onaj s najsjajnijim lampicama može biti najbolji!

Bad Santa

U filmu gledamo prevarante koji glume Djedicu i njegovog pomoćnika kako bi na Badnjak opljačkali trgovine. No, njihov plan ipak pomrse neočekivano prijateljstvo jednog djeteta i glavnog lika...

Surviving Christmas

Nitko ne želi proslaviti Božić sam, pa tako ni imućni Drew, koji ponudi jednoj obitelji ogromnu svotu novca kako bi kod njih proveo dane blagdana.

The Santa Clause

Scott pomogne Djedu Božićnjaku u neočekivanoj krizi i tako, neznajući, pristane postati sljedeći Djedica. Novonastala situacija mu donosi trzavice u obitelji dok pokušava sve zadržati pod velom tajne.

The Night Before

Film prati priču trojice prijatelja koji su svaki Badnjak dočekivali zajedno. Njihovo prijateljstvo se poljulja kad dvojica od njih žele naprasno prekinuti tu tradiciju...

National Lampoon’s Christmas Vacation

Priča prati Clarka Griswolda koji želi samo jedno -  imati najbolji Božić ikad za sebe i svoju obitelj! Međutim, vrlo brzo sve izmakne kontroli i dolazi do potpune katastrofe...

Noelle

U ovom filmu Noelle pokušava spasiti Božić tražeći svog brata Nicka, koji je trebao preuzeti očev posao, ali je odlučio uzeti pauzu. Ups...

A Christmas Story

Film prati podvige dječaka Ralphieja Parkera, koji većinu svog vremena provodi izbjegavajući nasilnika i sanjajući o svom idealnom božićnom daru. Često je u sukobu s mrzovoljnim tatom, ali ga majka uvijek utješi. Ralphie se bori da preživi Božić s netaknutim naočalama i pun nade, piše Cosmopolitan.

Koji od ovih blagdanskih filmova vam je prvi na popisu za gledanje? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?