Riješi me! 28 pregleda 27. studenoga 2015.

Pjenušavo i fino: Čokoladna rapsodija iz šalice!

Djevojka
Dreamstime

Ukusni deserti od sada se poslužuju i u tekućem obliku...

S vremena na vrijeme potrebno je nagraditi svoje nepce božanstvenim okusima, a svi znamo da je kombinacija voća i čokolade idealan spoj.

Upravo zato nam ih Franck obitelji stižu neodoljive kombinacije koje će oduševiti velike i male! 

Za ljubitelje provjereno dobrog spoja banane i čokolade tu je Franck café Bananaccino, šalica čistog veselja koja će u sivo zimsko popodne poslužiti kao ukusan desert. Jednostavna priprema s toplim mlijekom u trenutku ispunjava šalicu pjenušavim zadovoljstvom. Mmmmm... Čista rapsodija okusa...

Franck Bananaccino | Autor: Franck Franck

Jagode i čokolada oduvijek su bili sjajan par, a sada će vas razveseliti i u obliku poslastice koju možete popiti! Franck café Jagodaccino slasni je napitak koji će vas razveseliti i iznenaditi finim listićima čokolade. 

Franck Jagodaccino | Autor: Franck Franck

Ovi ukusni napitci ne sadrže kavu, što znači da u njima mogu uživati svi uzrasti – oni najmlađi, i oni koji se vole prepustiti ukusnim kombinacijama koje podsjećaju na djetinjstvo.

Jedina poteškoća je odlučiti se – koju od ove dvije neodoljive kombinacije isprobati prvu?

Bananaccino i Jagodaccino dolaze u kutijama s 10 stickova (185 g) uz preporučenu cijenu od 17,99 kn, a moguće ih je naručiti i u kafićima. Iskoristite hladnije dane koji su nam stigli, zavucite se ispod dekice i uživajte u zamanim okusima i mirisima ovih fantastičnih napitaka! :)

Tvoja reakcija?