Prisjetili smo se klasika, dječjih serija koje smo mnogi pratili i koje i dan danas obožavamo i volimo ih se prisjetiti, a na vama je da probate prepoznati te serije, ali prema samo jednom liku. Kako prolazite na ovakvom tipu kviza? Javite nam!
Prisjetili smo se klasika, dječjih serija koje smo mnogi pratili i koje i dan danas obožavamo i volimo ih se prisjetiti, a na vama je da probate prepoznati te serije, ali prema samo jednom liku. Kako prolazite na ovakvom tipu kviza? Javite nam!
Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.