Riješi me! Božić na JoomBoosu! 9600 pregleda 19. prosinca 2021.

Pronašli smo 10 baš sjajnih manikura za novogodišnju noć

blossomss.ss/checkyesmichelle/instagram

Kraj ove godine nam se približava priličnom brzinom, planovi za doček Nove već su finalizirani i preostaje nam samo jedno - svoju manikuru prilagoditi najluđoj noći u godini!

Do kraja ove godine ostalo je još samo nekoliko dana i mislimo da nema boljeg načina da ju ispratimo i dočekamo novu nego s manikurom koja će na najbolji mogući način upotpuniti naš novogodišnji outfit. Ako se slažeš s nama, ali ti je potrebno malo inspiracije, nastavi čitati jer smo za tebe pronašli najbolje novogodišnje manikure s kojima sigurno nećeš proći nezapaženo, kako piše Elle

1. Zlatne šljokice

Iako na prvu možda zvuči malo 'too much', sigurni smo da će ovu manikuru voljeti i ljubitelji minimalizma. Svoje nokte jednostavno prelakiraj nekom neutralnom bojom, recimo bojom šampanjca i potom dodaj jedan sloj zlatnih šljokica. 

2. Šljokičasta francuska manikura

Ako ipak nisi ljubitelj šljokica preko cijelog nokta, savjetujemo ti da ih onda staviš samo na vrhove noktiju umjesto klasične francuske manikure. 

3. Šljokice u hladnijim tonovima

Ok, zlatna možda nije tvoj 'cup of tea', ali zato možeš upotrijebiti šljokice u srebrnim i drugim hladnijim tonovima. Sigurni smo da s njima nećeš proći nezapaženo.

4. Ružičasti dijamanti

Ako ti samo šljokice nisu dovoljne, na nekoliko noktiju možeš dodati i kamenčiće koji podsjećaju na dijamante, na preostale staviti šljokice i svaki od njih prelakirati nadlakom visokog sjaja. Ova manikura definitivno će privlačiti poglede!

5. Elegantna crna

Crna nikada neće izaći mode, stoga itekako ima smisla da bude uvrštena na ovu listu. Ali, ako ju želiš podići na viši nivo, dodaj joj nekoliko šljokica, po mogućnosti srebrnih ili šarenih kako bi tvoji nokti izgledali baš kao novogodišnje nebo u ponoć. 

6. Šarene šljokice

Da, da, shvatili smo da svaka manikura do sada ima šljokice, ali u tome je poanta novogodišnje noći, zar ne? 

7. Šljokičasta simetrija

Oko ove manikure ćeš se morati malo više potruditi jer ćeš prvo raznim bojama lakova trebati izvući tanke ravne crte u raznim bojama i potom na svaku od njih dodati šljokice u pripadajućoj nijansi. Ali, vjeruj nam, definitivno će se isplatiti!

8. Suptilne točkice

Ako zaista nisi ljubiteljica ekstravagancije koju donose silne šljokice koje smo ranije nabrojali, onda ti savjetujemo da se odlučiš za minimalističke točkice. Ponekad zaista vrijedi ona 'manje je više'.

9. Konfeti

Ako baš i nisi fan vatrometa, ali svejedno svojim noktima želiš dodati neke boje i oblike, preporučamo ti - konfete. Tko bi rekao da nas šareni papirići mogu toliko uveseljavati!

10. Crno-zlatna elegancija

Mislimo da ovdje nije potrebno ništa dodati... S ovakvom manikurom bit ćeš najelegantnija osoba gdje god da se pojaviš. 

Koju od ovih manikura ti biraš za novogodišnju noć?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?