Riješi me! 362 pregleda 22. listopada 2016.

Ribe vole citate, Bik briše komentare: Kako se tvoj znak ponaša na Fejsu?

Horoskop

Dok je jednima fejs nužno zlo, drugi ga vide kao vlastitu oglasnu ploču pa, iako to ne želimo, znamo svaki njihov korak. Saznaj kojoj skupini ti pripadaš

Već i ptice na grani znaju da svaki horoskopski znak ima neke, samo za njega tipične, karakteristike. Upravo uz pomoć njih, 24sata je otkrio kako se pojedini znakovi ponašaju na Facebooku.

U nastavku saznajte pripadate li skupini koja neumorno objavljuje statuse, fotke i citate ili pak skupini kojoj fejs nije osobito zanimljiv. Osim toga, otkrijte kako vas drugi vide...

Ovan 
Ovnovi obožavaju sami sebe, pa nije rijetkost vidjeti njihove Photoshopirane fotke na fejsu. Sve će napraviti da izgledaju savršeno. Prije nego ih prijatelj označi na fotografiji, ono to moraju obnoviti. Žele prvi imati sve informacije, a ako se naljute, obvezno će obrisati Facebook profil i onda ga kasnije opet napraviti.

Bik 
Luksuz je njihovo drugo ime. Dobra hrana, egzotična mjesta... Njihov fejs prepun je takvih fotki. Ne pretjeruju sa svojim slikama, no brišu tuđe objave, slike i komentare s kojima nisu zadovoljni.  

Blizanci 
Lako ćete ih prepoznati... Na fejsu su pravi 'maratonci, pa sve druge bombardiraju svojim fotografijama i redovitim izvještajima o svojim osjećajima. 

Rak 
Nisu osobiti ljubitelji društvenih mreža pa ih često izbjegavaju. Ipak, fejs im služi za održavanje kontakata sa starim poznanicima i na njemu će se pohvaliti isključivo bitnim životnim događajima...

Lav 
Uživaju biti u centru pažnje pa će redovito objavljivati svoje fotke,a ne čudi ako je riječ o pomalo provokativnim fotkama...Svima "lajkaju" slike i objave te s nekim ljudima održavaju odnose gotovo isključivo preko društvenih mreža.

Djevica 
Ne uživaju u objavljivanju svoje privatnosti pa se ponekad čini kao da nikad niti ne dolaze na fejs. Ipak, vjerno prate sve svoje frendove...

Vaga
Ne vole dosadne selfieje i fotke koje svi imaju. Radije će koristiti neobične filtre i prijatelje iznenaditi s nečim malo drugačijim. Imaju puno prijatelja, no zapravo ne koriste društvene mreže toliko puno koliko se na prvi pogled čini. 

Škorpion
Kod njih postoje dva tipa ljudi - oni koji se prekomjerno koriste društvenim mrežama i oni koji ih imaju tek reda radi, ali i kako bi mogli pratiti druge. Prvi će objavljivati sve, a drugi gotovo ništa.

Strijelac
Uživaju u humoru pa svoje Facebook prijatelje često počaste nekim dobrim vicem. Osim toga, nerijetko pišu i šaljive komentare na tuđe statuse ili fotke. Njima su društvene mreže isključivo zabava, iako ponekad vole staviti svoje zavodljive slike da bi si malo "nabildali" ego. Imaju puno prijatelja, no realno im Facebook ne znači puno, a obavezno stavljaju fotke s putovanja.

Jarac 
S njima morate biti pažljivi jer će se vrlo lako naljutiti ako objavite neku njihovu fotku na kojoj ne izgledaju kao da su upravo došli s crvenog tepiha. Ne objavljuju često, jer ne žele biti jedni od onih koji stalno vise na fejsu, no redoviti su u proučavanju toga što drugi rade. 

Vodenjak 
Za njih je Facebook samo zabava. Postoje periodi kad su aktivni svaki dan, a onda mjesecima uopće ne upale svoju stranicu. Svoje slike stavljaju iz zabave i skoro pa im nije važno kako izgledaju...

Ribe 
Važno im je da njihov fejs izgleda originalno. Stavljat će fotografije s prijateljima i obitelji, no ne i puno onih na kojima su sami jer ne vole taj način privlačenja pozornosti. Osim toga, ovi će veliki emotivci na svom profilu često objaviti i zanimljive citate.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?