Riješi me! 29240 pregleda 15. siječnja 2021.

Samo oni kojima ide geografija mogu proći kviz o Japanu

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras u 18 sati igra utakmicu protiv Japana. Odigraj ovaj kviz i provjeri koliko znaš o ovoj državi. Sretno!

 

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • duropivic@gmail.com

    A naročito njihove tkz elemente prirodnosti-vatra,voda,nebo,drvo,zemlja,meditaciju,zen,bioenergetske točke ,alternativnu medicinu tkz točke akupunture ,iscjeljenje,yoga,prehrana i puno toga što vrlo mali broj "zapadnjaka"razumije ,zna,spoznaje itd,itd,itd
  • duropivic@gmail.com

    Njihovu povijest,kulturu,religije razne iz svih dinastija do danas,vrste borilačkih vještina i od čega i kojih vrsta su oponašali,filozofiju,tehnologiju,općenito puno toga što je vrlo interesantno kao i stilovi gradnje ,astrologiju,numerologiju,buđucu,perfektan način prirode,običaja,prirodnost,vrlo vrlo puno toga kao i način gledanja kroz povijest ... prikaži još!