Riješi me! 95 pregleda 18. studenoga 2016.

Što te čeka u 2017.? Izračunaj uz pomoć godišnjeg broja

Brojevi
Dreamstime

Nova godina je pred vratima, a mnogi će, kao i uvijek razmišljati o promijenama koje će uvesti u život. U toj odluci vam može pomoći otkrivanje broja koji otkriva što vas očekuje u novoj godini...

Prema numerološkom tumačenju, cijeli ljudski život može se sabrati u jedan ciklus od 9 godina, koji započinje našim rođenjem, a završava smrću.

Svaki dio tog ciklusa im svoje značenje koje možemo otkriti računanjem godišnjeg broja. A upravo nam taj godišnji broj može pomoći u donošenju većih ili manjih životnih odluka te nam olakšati život, piše Daily Mail.

Da bi ga izračunali pratite ove korake:

1. Korak
Zbrojite četiri brojke vašeg rođenja (dan i mjesec) i pribrojite ih godini koja je pred nama (2016.)

Primjer: Ako ste rođeni 27. lipnja, napravite sljedeće: 2+7+0+6+2+0+1+6=24

2. Korak
Ako ste dobili samo jednu znamenku onda upravo ona predstavlja vaš osobni broj godine. No, ako ste dobili dvoznamenkasti broj (kao u primjeru), zbrojite dobivene znamenke.

Primjer: Ako ste dobili broj 24, napravite sljedeće: 2+4=6, što znači da je vaš osobni godišnji broj 6.

3. Korak
Nakon što ste dobili jednoznamenkasti godišnji broj, otkrijte što se skriva iza ove znamenke. Ovaj vam broj može sugerirati što trebate učiniti kako bi poboljšali svoj život.

Ako niste sigurni u kojem se smjeru kreće vaš odnos s pojedinim osobama, predlažemo vam da izračunate i njihov osobni godišnji broj jer na taj način ćete ih moći bolje razumjeti.

U nastavku otkrivamo značenje pojedinih brojeva:

BROJ 1

Ove vas godine očekuju velike životne promjene, novi počeci i brojne životne prilike. Stavite svoje potrebe na prvo mjesto i osluškujte poruke koje vam šalju vaše tijelo,ali i vaš um. Ovo vam je razdoblje iznimno nakonjeno i pravo je vrijeme da poradite na svemu što već duže vremena želite promijeniti na sebi ili u svojoj okolini.

BROJ 2

Stiglo je vrijeme za stabilizaciju svih dosadašnjih životih uspjeha. Možda će vam se činiti da je riječ o prilično dosadnoj godini u kojoj se ne događaju nikakve promjene, ali budite sigurni kako su upravo ove male, gotovo nevidljive promjene ključne za vaš život. Poradite na svom strpljenju. Osim toga, izrazito su vam nakonjeni uspjesi u ljubavnom životu, ali i onom prijateljskom. Uvaš život bi mogle ući osobe koje će vam ubrzo postati pravi, doživotni prijatelji.

BROJ 3

Pred vama je godina koju će obilježiti brojna druženja, obilje energije i dinamike. Ipak, ne zaboravite na važnost planiranja i discipline. Što više vremena provovidte u krugu dragih ljudi, jer upravo će oni biti izvor vaše pozitivne energije i obilja zabave. Vrijeme je za rad na razvoju vaše kreativnosti pa ne bi bilo loše da što više pažnje posvetite hobijima koje ste pomalo zapostavili.

BROJ 4

Ako želite da vaš život krene u pozitivnom smjeru, posvetite više vremena organizaciji i planiranju. Bavite se sportom, otvorite štednju, preuredite životni prostor ili upišite tečaj iz područja koje vas oduvijek zanima. Ulažite sami u sebe jer upravo, uz veliku dozu rada i trude će se itekako isplatiti. Postavite si jasne ciljeve.

BROJ 5

Ova vam godina donosi očekivane, ali i neočekivane promjene koje će se pojaviti u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, novu školu ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživjeti kroz promjenu razmišljanja i stavova ili životnog stila. Pred vama se otvaraju brojne nove mogućnosti pa je vrijeme da se oprostite s dosadašnjim rutinama i odvažite se isprobati nešto novo. Pripazite na pretjerano uživanje u hrani, izlascima ili rastrošnosti.

BROJ 6

Vrijeme je da se posvetite drugima jer bi upravo vaša utješna riječ ili postupak mogli biti ključni. Ponekad će vam se činiti da se svi oslanjaju na vas, a da vi u nikome nemate pravog prijatelja i podrška, ali znajte da to nije tako. Osim toga, mogli bi se preko ušiju zaljubiti i započeti novu vezu u kojoj ćete iskreno uživati. Svi oni koji su već u vezama, a nisu sigurni u njezinu budućnost, mogli bi se suočiti s neizbježnim krajem te ljubavi

BROJ 7

U ovom je razdoblju vrlo važno da analizirate sebe i svoje dosadašnje postupke, jer jedino ćete tako moći shvatili tko ste, što doista želit i što vam smeta. Poradite na osobnom i duhovnom rastu te razmislite o svojim dosadašnjim postupcima.

BROJ 8

Godina koja je pred vama proteći će u znaku posla, karijere i financija. Sve ono što ste uložili u sebe u ovoj će se godini napokon i isplatiti. No isto tako, budite oprezni oko donošenja velikih finansijskih odluka jer vam se veliki, a brzopleti planovi mogu ‘obiti o glavu’. Dobro razmislite što želite od života te tek onda krenite u realizaciju svojih želja.

BROJ 9

Vrijeme je da završite određene stvari i zatvorite pojedina životna polja te se fokusirate na ostvarivanje novih ciljeva. Najvažnije od svega je ohrabriti se da iza sebe ostavite stvari koje vas nikada nisu ispunjavale i odvažite se i isprobati nešto novo. Postavite si visoke ciljeve i radite na njihovom ostvarivanju, jer jedino ćete tako biti zadovoljni.

Tvoja reakcija?