Riješi me! 15 pregleda 27. rujna 2016.

Velika novost! Uskoro ćeš moći koristiti Snapchat uz ove magične naočale

Spectacles
Snap Inc.

Ovo će vaše vještine u Snapchatu odvesti na potpuno novu razinu

Izvršni direktor Snapchata, Evan Spiegel, potvrdio je glasine za Wall Street Journal kazavši kako na tržište dolaze nove posebne naočale koje će moći snimati videa od 10 sekundi, kao i aplikacija za Snapchat.

 

 

Spectacles su tehnološki prilagođene naočale koje će tvoja vide direktno uploadati u Memories pomoću Bluetootha ili Wi-Fija.

Zahvaljujući posebnoj leći koja pokriva 115 stupnjeva vidnog polja kako bi bolje predočila ono što zaista vidimo kroz svoje naočale iskustvo snimanja videa postaje još zabavnije, a k tome će se i videa moći prikazivati na full-screenu u bilo kojem smjeru, pa nema više napornog portrait/landscape problema.

Naočale dolaze u žutoj kutiji koja je ujedno i punjač za naočale, a baterija bi trebala trajati cijeli dan.

Za razliku od propalog projekta s Google naočalama, dizajn ovih puno je manje tehnološki, a više modni - one izgledaju poput brojnih naočala koje možda već imate.

Razlika je i u pristupu. Spiegel u intervjuu o Spectacles naočalama priča kao o igrački, jednostavnog dizajna koja je namijenjena za zabavu.

Prodavat će se po cijeni od nešto više od 800 kuna, i dolaze u plavoj, crvenoj i crnoj boji. Službeni datum još se ne zna, ali uskoro bi se trebale naći na tržištu.

 

 

So proud of my love ❤️😎❤️#spectacles #snap

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?