Riješi me! 197 pregleda 01. siječnja 2016.

Veliki godišnji horoskop

Horoskop
Dreamstime

Otkrij što te čeka u ljubavi i s društvom, koje će ti doba godine biti najnaklonjenije te na što sve trebaš pripaziti u 2016.

OVAN

LJUBAV – Čeka vas nezaboravna godina. Samci će imati puno prilika za pronalazak ljubavi. Bit ćete privlačni i atraktivni suprotnom spolu. Do kraja godine pronaći ćete srodnu dušu.
ZABAVA - Odlično ćete se zabavljati i potpuno uživati u životu. Nova poznanstva, otkrivanje novih mjesta, gradova i zemalja te neočekivane avanture u koje ćete se upuštati u potpunosti će vas ispunjavati. 
ŠKOLA - Osobito će biti pogodno vrijeme između siječnja i travnja, kad je uspjeh gotovo zagarantiran. Ipak, ponekad niste svjesni obveza koje vas čekaju.

BIK

LJUBAV – Svoju srodnu dušu pronaći ćete u krugu prijatelja. Ipak pripazite, kraj godine nije pogodan za ulazak u ljubavne veze. Bikovi koji su već u vezama učvrstit će svoju ljubav i postati sigurniji u nju.
ZABAVA - Ovu će godinu obilježiti vaša težnja za postizanjem mira. Uživat ćete u druženjima u izabranom krugu ljudi, umjesto velikih i glasnih tuluma.
ŠKOLA - Poradite na poboljšanju komunikacijskih vještina kako biste ostvarili što bolje rezultate. Nemojte se bojati izazova koji će se naći pred vama, jer sve što zamislite, možete i ostvariti! Ako do sada niste, vrijeme je da iskušate učenje u paru jer biste se mogli iznenaditi uspješnim ishodom.

BLIZANCI

LJUBAV – Očekuju vas burni ljubavni dani. Ako ste u vezi za koju niste sigurni kuda vodi, mogli biste se ohrabriti da je prekinete i vrlo brzo se upustiti u nove ljubavne avanture.Tek krajem ljeta odlučit ćete se smiriti i prestati tragati za novim ljubavnim izazovima.
ZABAVA - Čeka vas put u inozemstvo i nekoliko kraćih putovanja na kojima ćete upoznati zanimljive ljude. Vrlo brzo biste mogli postati dobri prijatelji, a s pojedincima i nešto više od toga.
ŠKOLA - Poradite na poboljšanju komunikacijskih vještina kako biste ostvarili što bolje rezultate. Nemojte se bojati izazova koji će se naći pred vama, jer sve što zamislite, možete i ostvariti! Ako do sada niste, vrijeme je da iskušate učenje u paru jer biste se mogli iznenaditi uspješnim ishodom.

RAK

LJUBAV –  Emotivne Rakove čeka godina u kojoj će morati odlučiti kojim putem žele krenuti. Promijenit ćete svoje ponašanje prema partneru, a probleme možete riješiti isključivo razgovorom.
ZABAVA - Bit ćete puni samopouzdanja i svojim optimizmom ćete “zaraziti” cijelo društvo. Pred vama je uzbudljiva i vrlo zabavna godina, a izlazaka neće nedostajati. Uživat ćete u čestim druženjima. 
ŠKOLA - U prvom dijelu godine više ćete se oslanjati na školske kolege i njihove sposobnosti, nego na sebe. Tek u drugom dijelu godine ćete se osloboditi i odvažiti na glas izreći svoje mišljenje. Shvatit ćete da ste to trebali napraviti puno ranije. 

LAV

LJUBAV –  Ljubavne prilike će vas  čekati gotovo na svakom koraku, a tome pogoduje i činjenica da ste s vremenom postali puno ozbiljniji. Cure, pripazite da se ne zaljubite u zločeste dečke jer svijet gledate kroz ružičaste naočale.
ZABAVA - U odnosu s prijateljima budite oprezni jer biste svojim stavom neke od njih mogli otjerati od sebe, iako to ne želite. Kraj godine vam donosi poboljšanje te vrijeme zabave i opuštanja.
ŠKOLA - Pravo je vrijeme da počnete razmišljati o budućnosti i o tome što želite raditi u životu. Odredite svoje planove i ciljeve te se potrudite ostvariti ih jer u tome ćete itekako imati uspjeha!

DJEVICA

LJUBAV –  Ako si već u vezi, očekuje te idilična godina. Vaš emotivni odnos će osnažiti i sve odluke ćete donosite zajedno. Za slobodne Djevice ovo će također biti izrazito dobra godina puna ljubavi.
ZABAVA - Brojne zabave i druženja obilježit će ovu godinu. Uvijek ćete biti za akciju, a prijatelji vas često neće moći pratiti u tome. Ne zaboravite da je vašem tijelu ponekad potreban i odmor!
ŠKOLA - Iako vam se čini da vam ništa ne ide od ruke, to nije tako. Morat ćete uložiti puno truda, ali taj će trud donijeti i odgovarajuće rezultate. Na kraju godine shvatit ćete da nije bilo potrebe za tolikom brigom i živciranjem.

VAGA

LJUBAV –  Pred vama je godina obilježena romantikom, a to ni ne čudi jer ćete biti nevjerojatno privlačni suprotnom spolu. Rujan je najpovoljniji period za ulazak u novu ljubavnu vezu.
ZABAVA - Napokon ćete izaći iz svoje rutine u koju ste upali i sigurnosti svoje sobe. Proširit ćete krug prijatelja i često izlaziti. Osim toga, pronaći ćete nove hobije i aktivnosti u kojima ćete iskreno uživati.
ŠKOLA - Ako želite ostvariti bolje rezultate, morat ćete više poraditi na svojem samopouzdanju jer upravo je to vaša najveća “kočnica”. Mogli biste se susresti s ljubomorom školskih prijatelja, ali ćete se u takvim situacijama znati snaći.

ŠKORPION

LJUBAV –  U svibnju vas očekuju brojne promjene u ljubavnom životu. Slobodni Škorpioni bi mogli pronaći ljubav, a zauzeti izaći iz veze koja ih ne usrećuje. Pokazat će se da su to bile dobre promjene.
ZABAVA - U prvom dijelu godine bit ćete puni energije i stalno ćete tražiti nove aktivnosti u koje se možete uključiti. Škola, treninzi i česta druženja neće vam biti dovoljni pa ćete se posvetiti novom hobiju.
ŠKOLA - Povoljno je vrijeme za proširivanje svojih vidika i usavršavanje znanja, a osobito učenje novih jezika. Pronađite područje koje vas izrazito zanima te upišite tečaj na kojem ćete moći usavršiti svoje sposobnosti i znanja o tome. Isplatit će se!

STRIJELAC

LJUBAV –  Česte turbulencije obilježit će vaše ljubavne odnose. Najveći je problem vaše nastojanje “igranja” glavne uloge i dominacije u vezi. Morat ćete naučiti da ljubavni partneri trebaju biti u ravnopravnom odnosu. 
ZABAVA - Ne bi bilo loše da malo usporite i više se odmarate. Konstantni izlasci postaju vam pomalo naporni, a nema razloga da se tjerate na nešto što vas trenutačno ne ispunjava. Krajem godine ponovno ćete osjetiti potrebu za čestim izlascima i druženjima.
ŠKOLA - Kad je škola u pitanju, za vas će travanj biti od ključne važnosti. Tada ćete morati postaviti ciljeve koje želite ostvariti i razraditi detaljan plan. 

JARAC

LJUBAV –  Ljubavna sreća pratit će vas od početka godine. Nećete se morati previše truditi, ali ćete svejedno imati obilje ljubavnih prilika. Prepustite se i uživajte.
ZABAVA - Najbolje ćete se osjećati u krugu obitelji pa ćete izbjegavati velika druženja. Umjesto na tulume, fokusirat ćete se na tjelovježbu u kojoj ćete otkriti obilje zabave, a osim toga, vaše će vam tijelo na tome biti izrazito zahvalno.
ŠKOLA - Drugi bi mogli preuzeti vaše zasluge i zahvaljujući tome ostvariti dobre rezultate. Ipak, prije nego što burno reagirate, dobro razmislite o svojim potezima. Na kušnji bi se mogli naći i vaši odnosi s razrednim kolegama, ali i učiteljima. 

VODENJAK

LJUBAV –  Vodenjaci u vezama sredinom godine proživljavat će pravu harmoniju njihova ljubavnog odnosa. Samcima će kraj godine obilježiti nezaboravni izlasci koji će stvoriti brojne ljubavne prilike.
ZABAVA - Kraj godine, osobito studeni i prosinac, obilježit će česti izlasci, druženja i općenito društveni događaji na koja ćete se s veseljem odazivati. U tome će vas ponekad moći spriječiti jedino vaše promjenjivo raspoloženje. Poradite na tome!
ŠKOLA - Sve će vam ići od ruke, a to će biti vidljivo i na ocjenama. Ipak, krajem godine mogli biste se suočiti s nedovršenim zadacima koji će vam zadavati glavobolje.

RIBE

LJUBAV –  Ulazak u novu ljubavnu vezu moguć je tijekom ožujka. Bit će ovo dobra godina, kako za slobodne, tako i za zauzete Ribe. Povremene nesuglasice rješavat ćete s lakoćom. Za vašu ljubav prepreke ne postoje!
ZABAVA - Bit ćete izrazito društveni i komunikativni te tijekom cijele godine upoznavati brojne nove ljude. Puni ste energije pa je odlično vrijeme za putovanja i nove avanture.
ŠKOLA - Odlično je vrijeme za nove pothvate i usvajanje novih znanja. U svemu ćete ostvarivati dobre rezultate, ali to ne znači da se za njih nećete trebati potruditi. Osobit uspjeh ostvarit ćete krajem godine. 

Tvoja reakcija?