Riješi me! 283 pregleda 09. listopada 2015.

Youtuberi kreću na turneju po Hrvatskoj!

The lazy WAWE

Davor Gerbus i njegova najbolja prijateljica Petra od 10. listopada kreću na turneju youtubera po Hrvatskoj. Družit će se sa svojim pratiteljima, fotkati se i u svakom gradu snimiti pozdrav za YouTube kanal. Sve o njihovoj turneji pratite na našem webu

Iza imena ThelazyWAVE, domaćeg YouTube kanala, skrivaju se Zagrepčani Davor Gerbus (18) i njegova najbolja prijateljica Petra (15).

S radom su započeli u listopadu prošle godine i ovaj je kreativni dvojac do sada osvojio srca gotovo 19 tisuća pretplatnika YouTubea koji ih vjerno prate. Dugo su sanjali o vlastitom YouTube kanalu, a nakon što su nekoliko mjeseci učili kako sve to funkcionira, odvažili su se i pokrenuli svoj kanal. U njega ulažu mnogo vremena, pa stvaranje samo jednog videa može trajati i po nekoliko dana.

- Na početku smo strahovali od ‘hejtova’ kojima ćemo biti izloženi, ali reakcije okoline bile su pozitivne. Kako vrijeme odmiče, još su i bolje - rekao nam je Davor. 

Nisu fokusirani samo na jedno područje, pa ćete u njihovim videima pronaći beauty savjete, razne izazove, ali i izvještaje s putovanja. Snimajući ih, u svoj život puštaju sve brojnije obožavatelje. A zahvaljujući ovom hobiju, Davor i Petra više ne moraju roditelje “žicati” za džeparac.

U Hrvatskoj postoji dvadesetak youtubera, ali rijetki uspijevaju nešto i zaraditi od svog hobija. 

- Kod nas YouTube još nije toliko razvijen da bi od njega mogli živjeti, ali zahvaljujući partnerstvima s određenim brendovima, može se zaraditi pristojan džeparac - objasnio je Davor. 

Mnogi su ih pratitelji pozivali da posjete gradove u kojima žive, pa se tako rodila nova ideja - turneja po Hrvatskoj, uz veliku podršku Coola i 24sata. U realizaciji su im se spremno pridružili njihovi prijatelji, također youtuberi. Tako ćete imati prilike upoznati Joshuu Cirjak, Xfabniksx, Mashin' the Beauty i Bibi Andy.

Turneja počinje 10. listopada u Varaždinu i Zagrebu, a potom će se nastaviti i u drugim većim gradovima Hrvatske. U svakom će gradu snimiti video sa svojim fanovima, družiti se s njima i, naravno, ludo se zabavljati! 

Pogledajte video i otkrijte što vam je ekipa poručila! :)

 

MEET UP - VARAŽDIN (10.10.2015.)

- Okupljanje u 12 sati kod fontane ispred Hrvatskog Narodnog Kazališta u Varaždinu

MEET UP - ZAGREB

- Okupljanje u 17:30 sati na Zrinjevcu

 

Pridužite im se i zajedno proslavite njihov prvi rođendan! :) 

Tvoja reakcija?