Riješi me! Jesenski JoomBoos magazin 225 pregleda 07. studenoga 2021.

Zašto je super biti Mate Rimac? Saznaj u JoomBoosu

U jesenskom izdanju JoomBoos Videostar magazina čitajte sve o genijalcu koji je promijenio sliku hrvatskog poduzetništva i iz garaže stvorio čudo, a u paketu dobivate i brutalne kvizove, privjesak, makeup...

"Svima je bilo teško zamisliti da će 'tamo neki mali' iz Hrvatske napraviti najsnažniji električni automobil na svijetu", izjavio je svojedobno Mate Rimac. A danas je njegova Nevera i službeno najbrži električni automobil ikad napravljen.

U novom, jesenskom izdanju JoomBoos Videostar magazina pronašli su još razloga zašto je super biti Mate. Kao savršen primjer mladima kako uspjeti i kako postići sve što si u životu sanjao, Mate je jedan od najvećih uzora novijih generacija danas. A on je svoj biznis s Rimac Automobilima, prisjetimo se, pokrenuo iz garaže.

 | Autor: pixsell/joomboos pixsell/joomboos

"Radili smo dan i noć, spavali na podu, izbacivali su nas iz hale, isključivali nam struju jer nismo mogli plaćati, dugovali smo dobavljačima...", ispričao je. Od te garaže, danas je nastala tvrtka s preko tisuću zaposlenih. 

"Kada sam kretao u sve ovo, nisam imao pojma što je startup, nisam znao sve te silne pojmove, pa sam tražio po Zagrebu odvjetnika da mi objasni, imao sam 20 godina", prisjetio se ovako Mate svojedobno u jednom intervjuu svojih početaka. 

 | Autor: pixsell/joomboos pixsell/joomboos

Danas su njegove električne jurilice na brojnim listama najpoželjnijih automobila na svijetu, hvale ga ne samo domaći, već i svjetski stručnjaci i mediji, a on, samozatajan i skroman, samo nastavlja briljirati i raditi ono u čemu je najbolji, stvarati tehnologiju budućnosti.

 | Autor: pixsell/joomboos pixsell/joomboos

Što su sve o Mati otkrili u novom JoomBoos magazinu čitajte u velikoj priči u novom broju. Jesenski JoomBoos magazin, s kojim u paketu dobivate i #EUnited knjižicu kvizova znanja, JoomBoos privjesak, essence šminku za jesen, najbolje postere i još više top priča, potražite na svim kioscima Tiska po cijeni od 35 kuna i skratite si ove tmurne, jesenske dane!

 | Autor:

Tvoja reakcija?