Potjeru koja se prikazuje na našoj televiziji već ste 'diplomirali', a sad je vrijeme da pokušate riješiti pitanja iz regionalne emisije 'Potjera', koja je bila neko vrijeme čak i u YouTube trendingu. Kako prolazite na ovom kvizu znanja?
Potjeru koja se prikazuje na našoj televiziji već ste 'diplomirali', a sad je vrijeme da pokušate riješiti pitanja iz regionalne emisije 'Potjera', koja je bila neko vrijeme čak i u YouTube trendingu. Kako prolazite na ovom kvizu znanja?
Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.