Videostar2 1475 pregleda 10. studenoga 2017.

5 kvaliteta koje ima svaki uspješan Youtuber/ica

Oni nisu uspješni bez razloga, a saznaj koje kvalitete moraš imati da bi bio/la poput njih.

YouTube je platforma koja svakog dana ima sve više korisnika, ekipe koja se nada da će njihov talent primijetiti netko drugi i vrlo se brzo subscribeati na njihovu stranicu. Ako si i ti jedan/na od njih i nedavno si otvorio/la svoj YouTube kanal onda će ti ovaj članak pomoći da se plasiraš među najbolje. 

Donosimo ti pet kvaliteta koje ima svaki uspješan Youtuber ili naravno Youtuberica. 

1. Odredi tematiku. Na samom početku YouTube kanala najbolje je da se fokusiraš na jednu tematiku zbog koje si i odlučio/la otvoriti kanal. 

2. Kvaliteta sadržaja. Prije svega tvoji videi trebaju imati kvalitetan sadržaj. Ako nemaš ideja za video nemoj ga ni snimati jer realno nitko ne želi gledati video lošeg sadržaja. 

3. Redovito objavljivanje postova. U početku moraš steći publiku, a najbolji način da to napraviš je redovitim objavljivanjem videa. Odredi koji dan i u koje vrijeme ćeš objavljivat video. Pri kraju svakog videa najavi novu temu za sljedeći video kako bi privukao/la novu publiku. 

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

4. Zaštitni znak. Kako bi se tvoji videi razlikovali od milijun drugih videa na YouTubeu moraš imati neki zaštitni znak. To može biti tvoj nadimak, znak tvog YouTube kanala ili nešto što će se dogoditi za vrijeme trajanja Videa. 

5. Doza zabave. Deset najpopularnijih kanala na YouTubeu su upravo oni koji u svojem sadržaju imaju uklopljenu neku vrstu zabave. Zbog toga ti savjetujemo da i ti u svoj sadržaj uvrstiš neke zabavne točke. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

Tvoja reakcija?