Videostar2 3485 pregleda 30. studenoga 2017.

5 Youtubera koji su postali filmske zvijezde

YouTube/screenshot, canva

Ako misliš da je nemoguće, varaš se.

Youtuber rijetko kada uspiju dobiti uloge u filmovima, pogotovo onim Hollywoodskim jer ih filmski redatelji baš i ne vole. No, neki su u tome i uspjeli, tako da ako imaš otvoren profil na YouTube kanalu možda jednog dana postaneš i filmska zvijezda - nikad ne znaš.

1. Grace Helbig, Hannah Hart, Mamrie Hart u filmu Camp Takota. 

Grace Helbig je kreatorica YouTube kanala  it’sGrace, a u filmu je glumila također s YouTube zvijezdama - Hannah Hart i Mamrie Hart. 

2. Shane Dawson and Lisa Schwartz u filmu Not Cool. 

Veoma popularan Youtuber Shane Dawson na svojem kanalu ima čak 7 milijuna pretplatnika. Već je 2012. godine glumio u hororu s elementima komedije Smiley, a dvije godine poslije je s YouTube kolegicom Lisom Schwartz glumio u filmu Not Cool

3. Flula Borg u filmu Pitch Perfect 2

Nijemac Flula Borg poznat je po svojim glazbenim vještinama, pa se fanovi nisu začudili kada su ga vidjeli u navedenom filmu. 

4. Lia Marie Johnson and Cameron Dallas in Expelled. 

Slatka komedija oduševit će svakog tinejdžera jer se Lia Marie i Cameron pretvaraju u zabavne tinejdžerice s tipičnim problemima. 

5. Troye Sivan in X-Men Origins: Wolverine i Spud. 

Youtuber, glumac i pjevač Troye Sivan glumio je u Marvelovim najznačajnijim filmovima. Također, snimio je i Spud 2 i Spud 3. Troye ima 4,2 milijuna pratitelja na svojem kanalu i VEVO kanal. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

Tvoja reakcija?