Videostar2 1358 pregleda 06. listopada 2017.

DexRock: Youtube me puni pozitivnom energijom

Instagram

Popularni DexRock ne staje. Sa više od 300.000 subova zagarantirao si je Silver play Button. I dalje radi što voli, a svojim videima osvojio je cijelu regiju. Ako i ti želiš postati youtube gamer, ne čekaj, prijavi se na Videostar.

Popularni regionalni gamer Dejan Dražić (17), poznatiji kao Dex Rock, snima već pet godina, a u stopu ga prati više od 300.000 obožavatelja.

- Oduvijek sam igrao igrice, a sad na YouTubeu imam priliku raditi ono što volim i to mogu podijeliti s ljudima. Trenutačno je u gamingu golema konkurencija i jako se je teško progurati - govori Dex Rock i dodaje da ipak ima rješenja.

 

❤❤

Objavu dijeli Dex (@dextherock)

- Da je Videostar postojao kad sam ja počinjao, vjerojatno bih se prijavio. On je odlična stvar za početnike na YouTubeu - tvrdi Dex Rock, koji od roditelja ima bezrezervnu potporu.

- Na početku im je bilo čudno. Nisu znali točno cime se bavim, a sada su svi upoznati sa mojim YouTube kanalom - kazao je i dodao da je YouTube njegov omiljeni hobi.

 

Objavu dijeli Dex (@dextherock)

- Iako je YouTube moj hobi, od njega uspijevam zaraditi džeparac. Naravno, dosta često se desi da neka kompanija izbaci novi proizvod koji mi oni pošalju kako bih ga  i promovirao - objašnjava gamer.

U kreiranju kanala pomažu mu i fanovi koji su mu preporučili da snima 'Reddit reakcije' koje su ubrzo postali i najgledaniji serijal na kanalu.

- YouTube ću uvijek shvaćati kao hobi, jednostavno mi je navika svakog dana snimiti video i to me na neki način ispunjava pozitivnom energijom - zaključio je.

Pratiš li DexRocka? Želiš li i ti imati kanal poput njegovog lansiraj se!

 | Autor:

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • amar32

    vrh je DexRock i Lazy
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri