Ovako izgleda svakodnevna prehrana Kate Middleton

Davor Puklavec /pixsell/canva
Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, jedna je od omiljenih članica britanske kraljevske obitelji pa niti ne čudi da mnogi žele znati kako izgleda njen svakodnevni život, ali i prehrana kojom održava svoju vitku liniju, ali i sjajnu kosu, kožu...
Vidi originalni članak

Britanska kraljevska obitelj, od kada postoji, enigma je gotovo cijelom svijetu i mnogi bi željeli znati što se to događa unutar njihovih dvoraca i palača. Također, jedna od stvari koja intrigira mnoge je - kakva je prehrana kraljevske obitelji i što to, na sasvim običan dan jedu njezini članovi.

Nedavno smo pisali o tome kakva je prehrana kraljice Elizabete II., a sada ćemo se osvrnuti na prehranu jedne od omiljenih članica kraljevske obitelji - vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton. 

Kate obožava trčanje, a njena strast prema sportu i fitnessu dobro je poznata u javnosti. Budući da vodi tako zdrav život, Kate je ljubiteljica i trenda zelenih sokova. U njenom zelenom smoothieju, koji pije svako jutro, izmiksani su kelj, spirulina, matcha, špinat i korijandar. Vojvotkinja navodno obožava i svježe voće i povrće pa tako za ručak često voli pojesti i zdravu salatu s lubenicom. 

Naravno, i vojvotkinja si, baš kao i svi mi, s vremena na vrijeme dopusti mala odstupanja od zdravog režima prehrane i užima u svim vrstama 'comfort' hrane u kojoj uživaju i 'obični' ljudi. 

"Kateina najdraža hrana slična je onome što bi većina ljudi danas jela. Kate voli i curry, kao i puding od karamele. To je hrana koju mnogi obožavaju, a Kate se na taj način povezuje s javnošću i postaje im bliska“, objasnio je bihevioralni psiholog Darren Stanton. 

Ljubav prema hrani, princ William i Kate žele usaditi i svojoj djeci, prinčevima Georgeu i Louisu te princezi Charlotte. Kate je jednom prilikom otkrila i kako djeca vole pomagati u kuhinji prilikom pripreme obroka.

Ravnatelj škole Ivy Learning Trust, Matthew Kleiner-Mann, za časopis People ispričao je kako je Kate opisala ljubav prema hrani svoje djece: "Govorila je kako njezina djeca vole kuhanje i kako kuhaju za nju. Ispričala je kako često pripremaju tjesteninu sa sirom. Jedan je mijesio brašno, drugi dodavao mlijeko i maslac. Slagali su i salate." 

Zvuči ukusno, zar ne?

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

Posjeti joomboos.24sata.hr