Ukradi ovih 5 savjeta o zdravoj hrani od olimpijske prvakinje

https://www.instagram.com/alyraisman/
Za balansiran život, moraš imati i zdrav plan prehrane. Atletičarka Aly Raisman podijelila je s tobom 5 načina kako jesti kao olimpijka. Iskoristi njene ideje za obroke koji su puni proteina kako bi se osjećala kao najbolja verzija sebe.
Vidi originalni članak

- Moj dan s treningom prepun je fine hrane. Imam tri obroka dnevno i jedan snack, sve s jako puno voća i povrća. Neobrađena hrana je uvijek bolja opcija. Ono što stavljaš u svoje tijelo je odraz tvoje energije i zdravlja - rekla je Aly. 

Doručak je najvažniji obrok u danu. Šećer u krvi nam je već nizak kad se probudimo pa je dobro unijeti barem mali dio ugljikohidrata da se pokrenemo. Alyn izbor je vruća voda s limunom i tost s marmeladom.

2. Pij vodu

Ovo je zlatno pravilo kojeg se MORAŠ pridržavati. Voda je najzdravija za tvoje tijelo. 

3. Pojačaj svoj imunitet

Produktivna si onoliko koliko se osjećaš. Napravi si smoothie od različitog voća i povrća koji je bogat antioksidansima i dobrim sastojcima protiv upala. Nema prehlade za tebe!

4. Povećaj količinu željeza koju unosiš

Kod cura je vrlo često da imaju nisko željezo, pogotovo onih dana u mjesecu. Svoje željezo možeš povisiti određenom hranom. Aly bira grilana pileća prsa sa smeđom rižom i povrćem.

5. Ugljikohidrati NISU neprijatelj

Masti, šećer i proteini iz ugljikohidrata nisu neprijatelji. Prerađena hrana je ono oko čega se trebaš brinuti. Aly voli tjesteninu s lososom. 

Uz ovih 12 trikova rasturit ćeš učenje i pogledaj kako bi trebala izgledati tvoja soba.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima


MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Posjeti joomboos.24sata.hr