Demi ima novu pjesmu. Govori o mentalnom zdravlju

ddlovato/Instagram
Poznati svjetski pjevači udružili su snage za one koji se bore s problemima koji utječu na njihovo mentalno zdravlje. Priključili su se organizaciji koja radi na prevenciji samoubojstava i poručili da je 'okej ne biti okej'.
Vidi originalni članak

Šest mjeseci nakon što je izbacila pjesmu 'I Love Me' Demi Lovato ima novu pjesmu, no ovoga puta u suradnji s Marshmelloom. Pjesma 'OK Not to Be OK' govori o mentalnom zdravlju te, kao i Demina prva pjesma, o prihvaćanju samih sebe sa svim svojim manama i vrlinama, piše Cosmopolitan.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Demi i Marshmello ovom pjesmom žele skinuti stigmu s otvorenog razgovora o mentalnom zdravlju i normalizirati tu temu u društvu. Marshmello je priznao da ipak razumije koliko je osobama koje se bore s takvim problemima teško progovoriti o njima i da na tome moramo zajedno raditi.

"Mislim da je to jako važna tema. Mnogi ljudi se boje govoriti o negativnim osjećajima i mislima koje utječu na njih. Boje se da drugi neće razumjeti kako se osjećaju, dok se zapravo i ti drugi bore s vlastitim problemima i razumjeli bi. Mislim da je vrlo važno razgovarati o ovome"

Pjevači su se udružili s neprofitnom organizacijom 'Hope For The Day' koja se bavi s prevencijom samoubojstava. Pjesmu su objavili na dan 'Dan prevencije samoubojstava', 10. rujna, i dosad je skupila već više od 1,5 milijuna pregleda.

PAŽNJA! 5 simptoma anksioznosti na koje često ne obraćamo pažnju

Samim naslov su poručili da je okej ne biti okej, samo trebamo znati potražiti pomoć kad nam je ona potrebna i ne bojati se razgovarati o problemima, jer će nas netko uvijek razumjeti.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr