Bez srama 320 pregleda 12. studenoga 2016.

12 znakova koji najavljuju kraj vaše ljubavi

Prekid veze
Dreamstime

Na početku vam se čini kako će vaša veza potrajati zauvijek i kako ništa ne može promijeniti taj osjećaj sreće koji u vašem trbuhu stvara leptiriće... No, stvari nisu uvijek baš takve...

Kad ste friško zaljubljeni čini vam se da nitko ne može stati na kraj vašoj ljubavi, ali s vremenom to postaje težak zadatak jer leptirići postaju sve manje aktivni. S vremenom počneš primjećivati kako tvoj dragi nije tako idealan i divan kako si mislila. Sitnice koje su vas oboje veselile više vam nisu važne pa nakon škole ne idete zajedno kući niti na kavu. Jedno od drugog skrivate mobitel jer ne želite da ovaj drugi vidi tko vam je slao poruke kasno navečer, a zajednička druženja kojima ste se prije jako veselili postaju sve rjeđa. Ovo su samo neki jasni znakovi kako vaša ljubavna komunikacija ide u potpuno krivom smjeru, a takav odnos sigurno nema blistavu budućnost i bolje je prekinuti ga.

Ne baš prijateljsko dopisivanje s bivšom

Primjećuješ kako mu bivša sve češće piše na Facebooku, šalje "prijateljska" srca, zagrljaje i poljupce. On te uvjerava kako su to prijateljska dopisivanja iza kojih se ne krije ništa, ali teško ćeš povjerovati u to i, ako nastavi s dopisivanjem, kraj je jedina opcija.

Izvlači se lažima, ne nasjedaj na to

Rekao ti je kako ide s dečkima na nogomet, ali sutra saznaš da je bio u gradu s prijateljem i dvije cure. On se izvlači kako je bio na kavi sa sestričnama koje su mu došle u posjet, a na pitanje kako se zovu, kaže kako guraš nos gdje mu nije mjesto.

Nema vremena za razgovor jer uči

Da stvari nisu kao prije, postalo ti je jasno kad su počele izostajati njegove poruke i pozivi, a njegovo opravdanje za to je kako mora učiti. S vremenom ti jedina zoveš i šalješ poruke, a jednosmjerna komunikacija ne obećava uspješnu vezu.

Druženja nakon škole su nestala

Imali ste svoje male rituale, svaki dan ste se zajedno vraćali iz škole, ali iznenada tvoj dragi izmišlja brojne isprike kako bi izbjegao druženje s tobom. Nemoj dopustiti da se poigrava tobom i pobjegni od takvog odnosa.

Razgovor uz kavu pretvorio se u mučenje

Pet minuta si mu prepričavala izlazak s curama, a on je samo odgovarao sa OK i ni na trenutak nije pokazao zanimanje za tvoju priču. Takvi razgovori uz kavu postaju pravo mučenje, a ne užitak i bolje ih je na vrijeme prekinuti.

Postao je šminker, a prije ih je ismijavao

Primjećuješ kako je promijenio imidž. Nije ti jasno otkud promjena, pogotovo zato što je uvijek ismijavao šminkere. Takva promjena događa se samo zbog neke djevojke, a to očito nisi ti. 

Njegovo društvo te odjednom zaobilazi

Njegovi prijatelji s kojima si se često družila odjednom te izbjegavaju ili samo kratko pozdrave u prolazu. Očito izbjegavaju komunikaciju s tobom jer se boje da bi mogli izlanuti nešto o tvom dragom što nikako ne bi smjeli.

Svađe su postale česte

Prije ste u svađi mogli izdržati najviše jedan dan jer su vam nedostajali zajednički razgovori i izlasci. Sada više nemaš potrebu nazvati ga i ne gledaš svakih pet minuta mobitel kako bi provjerila je li se javio. Leptirića više nema u trbuhu...

Mrzovoljna si

S najboljom prijateljicom se sve više svađaš i bezobrazna si prema njoj. Nezadovoljna si odjećom koju imaš u ormaru, frizurom... Sve su to i znakovi nezadovoljstva u vezi...

Nema privlačnosti kao na početku

Prije si se veselila svakom vašem susretu i posebno se dotjerivala za vaše izlaske, ali u zadnje vrijeme nemaš potrebu očarati ga ili izmamiti njegov kompliment jer ne gajiš iste osjećaje kao prije.

Primjećuješ i druge dečke

Druge dečke nisi ni primjećivala na početku vaše veze. Ali sad uhvatiš samu sebe kako s prijateljicama sve manje razgovaraš o svom dečku, a sve više komentiraš zgodne dečke koji igraju košarku na školskom igralištu.

Namjerno provocira

Neprekidno se šali na tvoj račun i izaziva te jer želi da burno reagiraš i započneš svađu za koju će poslije tebe kriviti. Time daje do znanja da mu nije stalo jer izrugivanje nije lijepo, pogotovo ako to radiš curi. 

Ipak, nemojte se rastati ružnim riječima. Razgovorom riješite sve što vas tišti, sve nesuglasice koje ste imali i pokušajte ostati prijatelji. Nemorate svaki dan odlaziti na kave, ali barem se možete pozdraviti na ulici a da si ništa ne zamjerate. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?