Bez srama 3359 pregleda 27. studenoga 2018.

8 znakova da se igra s tvojim osjećajima

couples_magazine / instagram

Ako su ti ovi znakovi poznati, čini se da vaš odnos baš i nije skroz iskren

Ponekad je teško primijetiti je li osoba u vezi stvarno iskrena i odana, pogotovo na početku odnosa kad stvari još nisu potpuno 'definirane', ali najčešće su znakovi toliko očiti da ih ne možete promašiti. Postoje ti neki suptilni i manje suptilni znakovi koji ti govore da se on poigrava tobom, a ovih osam je najčešćih, piše YourTango.

1. Pušta te da čekaš

via GIPHY

Ne dolazi na vrijeme na dogovore, često otkazuje zajedničke planove, a nakon toga ti se čak ni ne ispriča. To je zato što mu tvoje vrijeme nimalo ne znači - jer je svjestan da on određuje pravila i da te može vidjeti kad god on poželi i kad god njemu to odgovara.

2. Otvoreno očijuka s drugim curama

Okej, svi smo ljudi i normalno je da se dečki okrenu za lijepom curom i cure za lijepim dečkom. No, ako se okreće baš za svakom, ako gubi fokus vašeg razgovora jer je ugledao nekoga tko mu se sviđa, sve su to znakovi da uopće nije iskren, a ni previše zainteresiran za tebe. 

3. Previše je 'friendly' - prema svima

via GIPHY

To ne mora nužno biti loša osobina, no ako se želi približiti baš svakoj osobi koju upozna, ako otvoreno, čak i pred tobom, flerta s drugim curama, to nikako nije znak da je ozbiljan u vezi s tobom.

4. Komunikacija vam je u krizi

Jedan dan se dopisujete do ponoći, a zatim se ne čujete pet dana. Ponekad se ponaša kao da mu je stvarno stalo do vas, no u većini slučajeva nalazi isprike za to zašto vam se nije javio i zašto vam nije odgovorio na poruku. To je, ponovno, znak da on određuje vaše zajedničko vrijeme i da to vrijeme postoji samo kad njemu odgovara.

5. Vaša je veza isključivo privatna

via GIPHY

Nikome ne govori o tebi, nije te upoznao ni s jednim svojim prijateljem, najčešće se nalazite kod njega doma (ili kod tebe) i odbija s tobom izaću u javnost. E to je krizni znak.

6. Dogovara dejtove samo kasno navečer

I to vam se najčešće javlja oko 21 sat da te želi vidjeti oko 22. Jer mu se, eto, tada prohtjelo, a prije toga možda nije ni pomislio na tebe.

7. Nemate ni jednu zajedničku fotku

via GIPHY

Okej, to nije najvažnija stvar na svijetu i ne znači da morate objavljivati zajedničke fotke na društvenim mrežama kako biste dokazali da ste sretni skupa, ali ako nemate čak ni jednu zajedničku fotku samo za vas...to je alarmantno.

8. Ne govori ti o svojim frendovima

A kad i govori, zove ih 'moji dečki', 'moji frendovi', 'moja ekipa', nikad ih ne imenuje. Jer, ne smatra da je dovoljno bitno da ti to znaš i da si na taj način uključena u njegov život.

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajoj :(