Bez srama 1248 pregleda 21. siječnja 2019.

Deda je hit pa smo izvukli još urnebesnih balkanskih videa

screenshot

Deda koji na Cvjetnom govori da gripa ne postoji i jako je ljut na one koji se zbog nje žale je postao hit, pa smo se prisjetili još nekih sličnih videa

Sjećate li se djedice od prekjučer koji se ozbiljno naljutio kad su ga novinari pitali što misli o gripi? E pa, video njegove izjave postao je potpuni hit na internetu pa smo se prisjetili nekih sličnih, viralnih videa s balkana koji su nas nasmijavali (i koji će nas uvijek nasmijavati).

Možda te zanima... Ovaj deda se dosta naljutio kad su ga pitali o gripi

1. Koju posluku porati? 

2. Nećeš? Oćeš! 

3. Lepo znaš kako

4. Gde je pečat?

5. Franka, na kavi sam!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da bar ovo nije najbolji video ikad

Objavu dijeli Hoopster - Kuća Košarke (@nba.hoopster)

6. 14 februara

7. Gluposti i dosadu

8. Volim ja vesele ljude

9. Bože, Petra!

10. Klarine izjave u 'Gospodinu savršenom'

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    de je pečat xD hahahahha