Bez srama 1508 pregleda 22. rujna 2019.

Gospodin savršeni o dejtu s Demi: Ona je wow!

Demi Lovato / Brittney Welch Photography / Instagram

Raspričao se o njoj i njihovom prvom dejtu i priznao da ga je oduševila.

Nakon što su i službeno otišli na dejt nakon flertanja na Instagramu, američki natjecatelj showa 'Gospodin savršeni', Mike Johnson, napokon je progovorio o tome što misli o pjevačici Demi Lovato. U intervjuu za US Weekly bio je zaista pun komplimenata.

Različiti, a tako slični

"Ona je prekrasna, zvijezda, a ja sam samo običan dečko, razumijete me? Tako da, taj dio života nam se zasigurno razlikuje. No, ono što nam je zajedničko jest da smo oboje zapravo jako normalni ljudi. Kad zaista razgovaraš s njom i upoznaš je, shvatiš da je skroz prizemljena i normalna cura. Također, oboje smo iz Teksasa. Obožavamo tetovaže, mnogo se smijemo, blesavi smo, a velika nam je strast i glazba", izjavio je Mike.

Priznao je da ga je Demi do kraja osvojila kad su se napokon upoznali uživo i to svojom iskrenošću.

Bila je iskrena i direktna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

"Razgovarali smo i o ozbiljnim stvarima, naravno. I ovo još nikad nisam priznao, ali ono što mi se najviše svidjelo kod Demi bilo je za vrijeme našeg prvog ozbiljnog razgovora uživo. Rekla mi je 'Ovo sam ja, uzmi ili ostavi'. A kad je netko toliko izravan, snažan i iskren - to je jednostavno WOW! Bila je iskrena. Bila je ona. Ona je 'prava'! Obožavam to", dodao je.

Možda te zanima... Demi Lovato objavila fotku u bikiniju i 'zapalila' Instagram

No, kad su ga pitali kako napreduje njihov odnos, nije želio mnogo toga otkrivati.

Jesu li zajedno?

"Zasad uživam u tome što je upoznajem i nadam se da i ona također uživa", objasnio je, a na pitanje jesu li zajedno, samo je kratko rekao: "To znamo nas dvoje. A vi biste zasigurno voljeli otkriti, zar ne?"

Znači li to da je Mike našao svoju gospođu savršenu? Ummm, nadamo se! I držimo im fige.

Možda te zanima... Demi Lovato je u vezi s Gospodinom savršenim?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?