Bez srama 920 pregleda 20. listopada 2019.

Kylie je, bez posebnog razloga, objavila golišave fotke

kylie jenner / instagram

Kao da Kylie zapravo ikada treba neki poseban razlog za bilo što...

Već svi znamo da Kylie voli biti nepredvidiva. Voli odjednom objaviti video svoje trudnoće koju je skrivala devet mjeseci i fanovima tako otkriti da je upravo rodila. Voli otpjevati Stormi 'rise and shine', pa onda postane meme. A voli tu i tamo, bez nekog posebnog razloga, objaviti i golišave fotke na Instagramu. Upravo ovo zadnje je napravila i sad.

'Bbygirl'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bbygirl

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Objavila je fotke iz kreveta s full makeupom, ali bez odjeće, a u opisu profila je napisala samo 'bbygirl', bez dodatnog konteksta, javlja Cosmopolitan. I nikome nije jasno što to sad zapravo znači, naravno.

Neki nagađaju da bi ovakve seksi fotke mogle biti posljedica nedavnog prekida s Travisom Scottom (pa se Kylie malo 'razuzdala'), no s obzirom na to da njih dvoje navodno ponovno žive zajedno i vjerojatno će se uskoro pomiriti, ovo možda i nije neki vjerojatni razlog.

Možda te zanima... Travis i Kylie blizu pomirenja, a ona je postala i meme

No, kako smo i rekli na početku, Kylie voli biti nepredvidiva. I ponekad joj jednostavno ne treba poseban razlog da nešto napravi. Vjerojatno je htjela objaviti golišave fotke iz kreveta s full makeupom pa je i objavila golišave fotke iz kreveta s full makeupom. Simple as that! 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?