Prvi 445 pregleda 19. listopada 2019.

Travis i Kylie blizu pomirenja, a ona je postala i meme

Twitter

Iako još uvijek nisu potvrdili da su ponovno par, izvor blizak obitelji tvrdi da bi se to moglo dogoditi jako skoro. No, ne govore svi samo o njihovom mogućem pomirenju, već i o Kylienom pjevanju. Postala je meme.

Iako su prije nekoliko tjedana prekinuli, čini se kako se odnos Kylie Jenner i Travisa Scotta ponovno popravlja. Sve više vremena provode zajedno, a Travis je viđen kako se gotovo uopće ne odvaja od Kylie i njihove kćerkice, Stormi, te s njima boravi u njenom domu u Calabasasu, javlja TMZ.

Nisu potvrdili da su ponovno par

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

partners in crime 4 evaaa💗💦🦋👨‍👩‍👧

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Travis je nedavno, tijekom nastupa na Rolling Loud Music Festivalu, slomio koljeno. Sad je primoran odmarati, a on je to vrijeme odlučio iskoristiti na najbolji mogući način - provodi ga s Kylie i Stormi. 

Iako još uvijek nisu potvrdili da su ponovno par, izvor blizak obitelji za TMZ je izjavio kako su vrlo, vrlo blizu konačnog pomirenja. Što je super vijest za sve Kardashiane, koji navijaju da se njih dvoje pomire.

Jedni o prekidu, drugi o Kylienom pjevanju

I dok jedni pišu o njihovom mogućem pomirenju, drugi se zabavljaju na račun Kylie i njezina pjevanja. A ona na svemu i dalje dobro zarađuje.

Kylie je, naime, ovaj tjedan izbacila video tour luksuznih prostorija njezine tvrtke Kylie Cosmetics, a u jednom trenutku u videu odlazi u Storminu sobu i budi je pjesmom 'rise and shine' (iako je Stormi, btw, već budna). Naravno, zbog ovoga je odmah postala meme, a ovo su neki od najzabavnijih uradaka dosad.

Rise and shine...

Kylie se našalila, a onda napravila merch

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

no caption needed

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

I sama Kylie se dobro našalila sama sa sobom, a onda odlučila na ovome i zaraditi. I evo zašto je jedna od najbogatijih žena na svijetu.

 | Autor: kylie jenner shop kylie jenner shop

Naime, Kylie je, odmah nakon što je njezino pjevanje postalo viralno, izbacila merch s ispisanim stihovima 'rise and shine', a hudice prodaje za 65 dolara po komadu, javlja LA Times. Wow. Svaka čast. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?