Bez srama 1509 pregleda 21. rujna 2019.

Liam Payne ima novu curu, a njezina je priča jako zanimljiva

Maya Henry / Instagram

Liam Payne, član nekad ultra popularne grupe One Direction, prije nekoliko je tjedana javno potvrdio svoju vezu s 19-godišnjim modelom, Mayom Henry. Sad joj je posvetio preslatku objavu na Instagramu pa smo malo kopali i našli informacije o misterioznoj Liamovoj djevojci. Tko je Maya? Provjerite u članku.

Liam Payne (26) prije dva tjedna potvrdio je da je u vezi s 19-godišnjom Mayom Henry, a sad joj je posvetio divnu objavu na Instagramu. Objavio je fotku s njom na kojoj se oboje smiju, a ispod joj poručio koliko joj je zahvalan na svemu što za njega čini.

'Shvatio sam koliko je moj život lijep'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes I don’t recognise this happy guy... sure glad you brought him back though. This has been my most amazing release week to date! Massive thank you to all my team @stevefinan @simonolive73 @jordenpinchen @conorleebutler @adamfkelly @stockersstory for helping setting it all up and making it run smooth @artisthbtl for fuckin with my sound can’t wait to perform it with you. my team on the ground here in nyc @republicrecords for supporting my record and @capitoluk for getting my record together and putting up with my self conscious shit😂 then last but not least this one @maya_henry for always keeping the biggest smile on my face through all the stress and making me realise how perfect my life really is🥰love you all let’s stack this shit up 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Objavu dijeli Liam Payne (@liampayne)

"Hvala ti Maya što se zbog tebe uvijek smijem i što imam osmijeh na licu čak i kad je stresno. Hvala ti, zbog tebe sam shvatio koliko je moj život zapravo lijep."

Vezu su potvrdili nedavno

Vezu su potvrdili nakon što su se zajedno, prije par tjedana, pojavili u javnosti, držeći se za ruke. Aaaaali, zanimljiva je informacija da su se navodno upoznali još 2015. godine, a družili su se i na slavlju Domenica Dolcea (D&G) na ljeto 2018. (da, u vrijeme kad je Liam prekidao/prekinuo sa Cheryl). Kako znamo? Maya je šerala njihovu zajedničku fotku na Instagramu u to vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@dolcegabbana 🚣‍♀️♥️

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Iako su njih dvoje navodno u vezi već mjesecima, Liam nije htio izlaziti u javnost s tom informacijom iz poštovanja prema svojoj bivšoj partnerici, pjevačici Cheryl Cole (36). To je jedna verzija priče. Drugi tvrde da je Mayu skrivao od Cheryl... 

Sa Cheryl ima dvogodišnjeg sinčića Beara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️🙌🏼🙏🏼

Objavu dijeli Liam Payne (@liampayne)

Liam i Cheryl bili su zajedno dvije i pol godine, a prekinuli su u srpnju 2018. Njih dvoje imaju dvogodišnjeg sinčića, Beara, zbog kojeg su i danas ostali u dobrim odnosima te ga zajedno odgajaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twinkle twinkle hand in hand 💫

Objavu dijeli Liam Payne (@liampayne)

Tko je misteriozna Maya?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All smiles over here 😆💞

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Od njihova je prekida sad već prošlo dovoljno vremena da svatko od njih krene svojim putem i ljubav potraži negdje drugdje. Liam je svoju pronašao u sedam godina mlađoj Mayi, a mi smo saznali tko je njegova nova, misteriozna djevojka i što trebaš znati o njoj.

Ima 19 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I need a tan!🤭

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Maya je tinejdžerica, ima 19 godina, a rođena je 15. prosinca 2019. godine. Po horoskopu je Strijelac.

Bavi se modelingom 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

throwback to Capri with @bulgariofficial ☀️ 📸: @germanlarkin

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Osim što nosi mnoštvo revija poznatih dizajnera, između ostaloga nosila je i Dolce&Gabbanu, Maya je dosad krasila i naslovnice brojnih popularnih magazina kao što su ukrajinski Vogue, Glamour, Harper's Bazaar i Grazia.

Rođena je u Teksasu

Maya je Amerikanka. Rođena je u Teksasu, odrastala je u San Antoniju, a zatim je preselila u Los Angeles, gdje i danas živi s bratom.

Tata joj je poznati odvjetnik, a mama aktivistkinja

Mayjin tata, Thomas J. Henry, poznati je teksaški odvjetnik, koji je bogatstvo stekao vodeći vlastitu tvrtku za tužbe povezane s ozljedama nakon nesreća. Njezina mama, Azteca Henry, poznata je aktivistkinja i porijeklom je Meksikanka. Maya ima i brata, Thomasa Henryja Jr.

Serija o njezinoj obitelji

Na YouTubeu možete naći mini dokumentarnu seriju Hangin’ With Los Henrys o njezinoj obitelji, koja je snimljena 2017. godine. U seriji se pojavljuje i njezina baka, Teresa Crawford. Serija je, ipak, dosta brzo otkazana.

Ove je jeseni krenula na faks (ali malo drugačiji)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Monday ‼️

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Maya je ove jeseni upisala faks, koji zasad pohađa samo online kako bi studiranje mogla uskladiti sa svojim poslovnim obvezama. Jednog dana, priznala je, želi postati uspješna odvjetnica, baš kao njezin tata.

Okušala se i u glumi

Maya nije samo model i uspješna studentica, već se okušala i u glumi (i to ne samo u dokumentarnoj seriji o njezinoj obitelji koju smo vam ranije spomenuli).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BTS...Carte Blanche coming out soon... @dylansprouse 🎥💁‍♀️

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Glumila je u filmu Carte Blanche koji je izašao početkom ove godine, bok uz bok poznatom blizancu Dylanu Sprouseu. 

Iznimno je popularna na Instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@1883magazine @chanelofficial

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Na Instagramu ovu teen zvijezdu prati gotovo 200 tisuća ljudi, a od sponzorstava na toj društvenoj mreži, uz sve ostalo što radi, jako dobro zarađuje.

'Vrijedi' otprilike 10 milijuna dolara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @amfar for having me tonight to support such an amazing cause 💃🏻

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Unatoč velikom bogatstvu njezine obitelji, Maya je odlučila sama zarađivati vlastiti novac. Tako je njezina neto 'vrijednost' prošle godine procijenjena na otprilike 10 milijuna dolara, a ova zarada dolazi od glumačkih angažmana, sponzorstava, modelinga te ostalih poslova kojima se ova mlada cura bavi.

Objavila je nekoliko svojih golišavih fotki na Instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@louisvuitton 🖤

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Maya se ne srami sebe, a to je nekoliko puta jasno pokazala na Instagramu objavivši svoje golišave fotke. 

Njezin 15. rođendan punio je naslovnice novina i portala

Maya je 2016. proslavila 15. rođendan, a svi su nakon toga pričali o njezinu velikom slavlju. Maya je rođendan proslavila tradicionalnom Quinceañerom. Riječ je o hispanskoj tradiciji slavljenja 'coming of age' rođendana tinejdžerica. Šuškalo se da je njezin otac veliko slavlje platio čak šest milijuna dolara, a na rođendanu su nastupali slavni Pitbull i Nick Jonas. Još je veće slavlje bilo za njezin 18. rođendan.

Pokrenula je vlastitu humanitarnu organizaciju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

flower girl 😛🌻

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

Unatoč tome što je rođena u bogatoj obitelji, Mayu od malih nogu uče vrijednostima kojima se trebamo okretati te je uče kako da bude bolja prema svima oko sebe. 

"Tijekom odrastanja, moji su me roditelji uvijek učili da budem skromna i tretiram sve ljude oko sebe jednako. To mi je i dan danas ostalo u glavi", izjavila je u nedavnom intervjuu za Wonderland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Sprout🌱

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

I toga se, zaista, drži. Još kao osmogodišnja djevojčica pokrenula je vlastitu humanitarnu organizaciju Maya’s Corner, a ista postoji i danas. Trenutno je organizacija fokusirana na skupljanje potrebnih sredstava za mlade u Teksasu, a Maya svoju organizaciju želi još širiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌴☀️

Objavu dijeli Maya (@maya_henry)

"Organizacija i danas postoji, ali sada je pokušavam proširiti. Nadam se da ću je jednoga dana uspjeti proširiti i u ostale zemlje", objasnila je te dodala kako se zaista trudi biti što bolji uzor mladima. "Najvažnije je biti dobar prema drugima", govori. "Mislim da je upravo to najpotrebnije ljudima u današnjem svijetu."

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?