Bez srama 778 pregleda 20. studenoga 2019.

Nakon njenog prekida: Gigi i Zayn ponovno u kontaktu?

zaynmalik/gigihadid/instagram

*Fanovi su ponovno zbunjeni*

E! News javlja da su bivši partneri, Gigi Hadid i Zayn Malik, ponovno u kontaktu otkako je ona prekinula vezu s natjecateljem showa Bachelorette, Tylerom Cameronom.

Zayn uvijek ima mjesto u njezinom srcu

Izvor blizak bivšem paru izjavio je sljedeće:

"Gigi oduvijek ima mjesto za Zayna u svom srcu i njihova je povijest bogata. Njih su dvoje već imali faze u kojima bi prekidali i uopće nisu komunicirali, ali odnedavno su ponovno u kontaktu. Ona ga podržava. S vremena na vrijeme se čuju i ne forsiraju ništa preozbiljno."

Također, lajkala mu je i zadnju objavu na Instagramu, pa možda i to nešto znači...

Jesu li opet skupa? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zayn Malik (@zayn)

Ipak, iz svega ovoga nikome nije jasno jesu li njih dvoje ponovno zajedno, planiraju li ponovno biti zajedno ili su samo prijatelji, ali čim saznamo o čemu se točno radi, obavijestit ćemo vas!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minga

    Ja želim da budu u vezi i dalje jer ih jako volim oboje i neznam zašto su prekinuli i zašto je Zayn izašao iz One directiona želim to znati ja sam veliki fan One directiona i para Zigi daj bože ... prikaži još!