Bez srama 36093 pregleda 15. travnja 2019.

Ne vole nikoga osim sebe: Najveći egomanijaci horoskopa

emily shak/instagram

Onaj tko je s njima u vezi nije se baš usrećio, smatraju neki...

Zanima te jesi li ti među egomanijacima horoskopa? Culture Astrology ima odgovor.

1. Ovan

Ovnovi su na početku ove liste, a svatko tko je nekad upoznao Ovna, znat će zašto. Ovnovi su rođeni vođe i uvijek ostvare svaki svoj cilj, pa makar to značilo da moraju nekoga 'srušiti' kako bi uspjeli. Njima je najvažnije da su oni zadovoljni i sretni, a kako je drugima - pa nek se sami za to brinu! Njima ništa nije ispred njih samih i zato oni uvjerljivo vode na ovoj listi najvećih egocentrika zodijaka.

2. Lav

via GIPHY

Lavovi su direktni i iskreni prema svima, ali ono u što su uvjereni jest da se svijet vrti oko njih. Iako su dragi i često je ugodno biti u njihovom društvu, nisu baš toliko mili koliko se na prvu mogu učiniti. Kad dođe do toga da moraju nekoga povrijediti kako bi ugodili sebi, neće nimalo okolišati. A u vezama su još gori. Opsesivni, ljubomorni i paranoični te uvijek moraju kontrolirati svaki pokret svog partnera ili partnerice. Ajoj...

3. Blizanci

Iako su jako ugodno društvo i dobro se snalaze u svim situacijama, kod njih je jedna od gorih osobina ta što jako brzo mijenjaju mišljenje. Često žele biti u centru pozornosti, a pritom jako malo brinu što drugi ljudi misle o tome. Oni nikad ne prihvaćaju ništa manje od savršenstva, a kako bi došli do savršenstva, spremni su na sve. Apsolutno sve...

4. Škorpioni

via GIPHY

Škorpioni, osim što obožavaju biti u centru pažnje, krasi i izrazita manipulativna crta. Iako su na prvi pogled misteriozni i tajnoviti, zapravo su samo jako veliki egoisti. I kad nešto žele, to će i dobiti, neovisno o tome trebaju li se nekome zamjeriti ili ne. Ma, kao da je njih briga za druge, uostalom.

5. Bik

Iako nisu uvijek takvi, Bikovima se može dogoditi da u određenim trenucima misle samo na sebe, ali to najčešće ne čine iz sebičnih i zlih razloga, već samo kako bi se zaštitili. I baš zato što se njima ego pokazuje u iznimnim situacijama nalaze se na zadnjem mjestu ove ne baš zavidne liste.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • damir1858444

    Istina za ovnove.
  • mala_loodacha

    Omg :O