Bez srama 28 pregleda 06. prosinca 2016.

Poslušaj savjete: Demi Lovato zna kako se stesati bez novca!

demi
Olivia Rodrigo Instagram

I ti možeš biti fit kao Demi uz par njenih jednostavnih savjeta kako vježbati a da ne potrošiš brdo novaca

Nakupit će se koja kilica nakon blagdana, pa su i celebovi spremni za teretanu poslije. Znojenje nije zaobišlo niti Demi Lovato koja je samo za vas izdvojila par savjeta iz svojeg programa vježbanja! Vidjet ćete da nisu komplicirani i da možete biti fit kao i Demi bez puno muke :)

1. Čučnjevi

- Cure, ako želite čvrstu guzu, dobri stari čučnjevi vam ne ginu - kaže Demi. Radite četiri serije po osam čučnjeva svaki dan i vidjet ćete kako vam guza postaje čvršća :)

2. Trbušnjaci

Tu se ne treba preforsirati, već ići polako. Inače riskirate gadnu upalu mišića. Sami si odredite tempo no, radite i pauze. Postoji više različitih vrsta trbušnjaka, poput onih za bočne mišiće, pa kombinirajte te i one klasične za što bolji rezultat.

demi | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram demi | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

 

3. Bicikl!

Vježba bez vježbanja! Zamijeni javni prijevoz biciklom. Znaš li da sat vremena intenzivnog bicikliranja troši čak 1000 kalorija? No i lakši tempo je odličan način za učvršćivanje nogu i bolje držanje te zdravo tijelo :) Zapamti, nigdje bez bočice vode!

4. Rolanje

Još jedna od "vježbi bez vježbanja". Osim što je jako zabavno, to može biti super prilika za druženje s ekipom. Obucite role i krenite po gradu, možda vas primijeti hrpa zgodnih dečkiju!

5. Istezanje

- Bez obzira na aktivnost vrlo je važno zagrijati se prije i istegnuti nakon vježbe - savjetuje Demi, a mi se slažemo s njom. Upale mišića i bolovi nisu nikom zabavni, a osim što ćeš trpjeti bolove, demotivirat će te i brzo ćeš odustati. Samo moraš biti strpljiva :)

Tvoja reakcija?