Bez srama 4140 pregleda 13. lipnja 2019.

Oženio je frendovu mamu prije mjesec dana. Sad se razvode

david dobrik / instagram

Sjećate se da smo vam pisali o youtuberu Davidu Dobriku koji je 'iz osvete' oženio frendovu mamu prije mjesec dana? E da, sad se razvode.

David Dobrik se prije malo manje od mjesec dana oženio mamom svog frenda, a sad su najavili da se razvode, javio je na Instagramu. Okej, bilo je i kraćih brakova, recimo onaj Britney Spears i Jasona Alexandera koji je trajao 55 sati, ali ovaj je zanimljiv iz jednog skroz drugog razloga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am heartbroken to announce that Lorraine and I have decided to end our romantic relationship. We wish this news would have come from us first, however, we know it’s difficult for the media to resist speculation. We have tried so hard to make things work. Sometimes in life you just aren’t enough for someone; no matter what you do for them or what you try to be. Lorraine, you have been my light, my muse and my confidante. You’ve taught me not only how to love another person but how to love myself. We will continue to love and support one another while being great friends and parents to our children. I thank everyone in advance for respecting our privacy at this time.

Objavu dijeli DAVID DOBRIK (@daviddobrik)

Naime, David je oženio mamu svog frenda Jasona Nasha, Lorraine Nash, nakon što ga je ovaj zezao da se nikad neće oženiti. Well, well...

Možda te zanima... Prijatelj mu se rugao pa mu ovaj iz osvete oženio mamu

Sve zbog jedne šale

 | Autor: screenshot/youtube/buzzfeed screenshot/youtube/buzzfeed

Sve je počelo 18. svibnja u Jasonovu autu, kad su David i Jason nešto raspravljali o Jasonovoj djeci. "Preludo je što se tvojoj djeci sviđa dečko tvoje bivše žene više nego što im se ti sviđaš", rekao mu je tada David, a onda mu je ovaj odgovorio.

"Preludo je što ti nikad ni nećeš imati bivšu ženu jer se ni jedna žena nikad neće udati za tebe." Boom!

Zaprosio ju je, otišli su u Vegas na vjenčanje pa na medeni mjesec u Dubai

Jason tu nije bio ni svjestan što je zapravo napravio. Par sati kasnije, David je otišao do Jasonove mame u Boston i zaprosio je. Isti dans u otišli u Las Vegas i vjenčali se. 

Medeni mjesec proveli su na Havajima i bilo im je to najbolje putovanje u životu, rekli su. 

Legenda

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Kad je David sve ispričao Jasonu, ovaj nije mogao ništa drugo nego mu zapljeskati. Kakva legenda. 

Dobro, sad je taj njihov kratki brak gotov, ili će barem uskoro biti, ali o ovome će svi pričati još jako dugo. "Preludo."

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    haha vrh