Bez srama 2115 pregleda 17. kolovoza 2019.

Ovaj romantični film tek stiže na Netflix, a već je hit

christinamilian/instagram

U glavnoj ulozi je već svima dobro poznata Christina Milian, koja je igrala u mnogim Netflixovim romantičnim filmovima.

Voljeli mi to priznati ili ne, svatko od nas (dobro, većina nas) tu i tamo poželi pogledati neki sladunjavi, romantični film. Da, znamo da većinom nisu baš realistični (nimalo) i da pretjeruju u svemu i sa svime, ali nam ih je svejedno zabavno gledati. Možda baš iz ovih razloga. E pa, uskoro na Netflix stiže novi upravo takav film i svi pričaju o njemu. Ok, možda ne baš svi, ali mnogi da.

Totalno sladunjavo

'Falling Inn Love' nova je romantična komedija iz Netflixove radionice, u glavnim ulogama su Christina Milian i Adam Demos, a film su već sad, i prije nego li je izašao, prozvali "najsladunjavijim Netflixovim romantičnim filmom ikad."

Svi koji vole takve filmove su potpuno oduševljeni i žele ga pogledati baš zato što je šašavo nerealan, a drugi su, pak, dosta manje oduševljeni. Kao i uvijek. Ali ako voliš romantiku, onda bi ti se ovaj film mogao svidjeti.

O čemu se radi?

Film priča priču o Gabrieli koja seli na Novi Zeland nakon što je u San Franciscu izgubila posao i prekinula s dečkom. Naslijepo kupuje staru seosku kuću, koja na kraju ne izgleda baš kao na slikama i treba joj dosta ljubavi da se od nje napravi prostor za život. Naravno da je ne može obnoviti sama, pa joj u tome pomaže (naravno mlad i zgodan) Jake Taylor. I onda se zaljube. I sve ono između. 

Kad stiže na Netflix?

Film na Netflix stiže 29. kolovoza, dakle za nešto više od deset dana, pa pripremite kokice. A do tada pogledajte trailer koji smo vam zalijepili gore, ako već niste.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva čekam!