Bez srama 20530 pregleda 23. kolovoza 2019.

Zašto Meghan Markle uvijek ovako drži ruke u javnosti?

zenski svijet/instagram

Stručnjakinja za govor tijela tvrdi da za Meghan ovakav položaj ruku zapravo predstavlja određeni štit od javnosti.

Gotovo gdje god se pojavi, Meghan Markle uvijek ima jednu te istu pozu u kojoj pozira na crvenom tepihu. Možda ste primijetili da su joj ruke skoro svaki puta sklopljene ispred tijela, točnije u razini rebara, a laktovi su joj okrenuti prema van.

Zašto je baš ta poza toliko posebna? Stručnjakinja za govor tijela, Blanca Cobb, možda ima odgovor.

Zašto baš ova poza?

 | Autor: hrhmeghan_markle/instagram hrhmeghan_markle/instagram

"Što se događa kad mnogo stojite? Obično si nađete neki go-to pokret ili pozu koja vam stajanje učini udobnijim, pa vam to postane navika. To postane dio vas i više o tome i ne razmišljate - pogotovo ako ste neprestano pod svjetlima reflektora. Meghanina go-to poza ima nekoliko ciljeva i poruka", objašnjava Cobb.

 | Autor: hrhmeghan_markle/instagram hrhmeghan_markle/instagram

"Ona joj, na neki način, služi kao kakav nevidljivi štit - barijera kojom se štiti od svijeta. Ruke su joj sklopljene kako bi joj bilo ugodnije i kako bi se osjećala sigurnijom ispred očiju javnosti", dodaje.

 | Autor: hrhmeghan_markle/instagram hrhmeghan_markle/instagram

Meghan je trenirala 'kako biti vojvotkinja'

Kate Middleton ima sličnu go-to pozu, no njezine su ruke sklopljene i položene malo niže. Cobb tvrdi kako je Meghan možda radila na ovoj pozi sa stručnjacima koji su joj pokazali kako bi se jedna vojvotkinja trebala ponašati u javnosti. 

Prošle je godine Meghan uistinu radila sa stručnjakinjom Samanthom Cohen te učila lekcije o pravilnom ponašanju vojvotkinja. I čini se da je sve dobro pohvatala i naučila. Bravo, Meghan. Samo se nadamo da joj je ova poza stvarno ugodna i da je nije 'prisvojila' baš zato što je to jedina prihvatljiva poza za jednu vojvotkinju...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    stvarno nisam imala pojma :O