Fancy a. f. 3209 pregleda 03. kolovoza 2021.

Ako ti je kosa tanka i bez volumena, isprobaj ovaj trik

Unsplash

Dugotrajni volumen u kosi nešto je s čime se mnogi gotovo svakodnevno bore. Ali, sada je tome došao kraj jer smo pronašli odlični TikTok trik koji svakom tipu kose može pružiti toliko željeni volumen i učiniti je manje tankom i umornom

Kada je riječ o volumenu u kosi, mnogi su se namučili kako bi pronašli idealno rješenje koje, osim što treba izgledati prirodno, mora i trajati barem nekoliko sati. Odlično rješenje za ovaj problem je pronašla tiktokerica Quinty Mirjam, piše Her.

Ovaj trik će ti oduzeti samo nekoliko minuta, a za njega ti je potreban fen, kopča za razdvajanje kose i sprej za zaštitu od topline.

POGLEDAJTE VIDEO:

@quintymirjam

HOW TO: volume in 2 min? 🤩😱 #hair #hack #beautyhack #viral #trending #fyp #foryou #howbizzare

♬ Best Song Ever - One Direction

Za početak, raspusti svu kosu i kopčom, od čela prema potiljku, zahvati dio s obje strane razdjeljka.

Potom dio kose koji je zahvaćen kopčom pošpricaj sprejem za zaštitu od topline i zagrijavaj fenom otprilike jednu minutu.

 | Autor: canva/youtube canva/youtube

Nakon što si zagrijala taj dio kose, makni kopču, prebaci svu kosu prema naprijed i malo ju razbaruši i to je to. Tvoja voluminozna frizura je gotova!

Ovakva frizura trebala bi potrajati nekoliko sati, ali ne možemo garantirati da će preživjeti i vjetar, kišu i oluju... Hehe!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?