Fancy a. f. 515 pregleda 16. rujna 2021.

Angel milk: Ovo je najnoviji hit recept na TikToku

canva/youtube

Ako su ti vruća čokolada i čokoladno mlijeko već pomalo dosadili i u potrazi si za novim napitkom u kojem ćeš uživati kada dođu hladniji dani, na pravom si mjestu. Donosimo ti recept za 'anđeosko mlijeko' koji je zaludio TikTok

Možda si već stručnjak u kombiniranju raznih vrsta mlijeka kao što su bademovo i zobeno, ali sada moraš isprobati jedan potpuno novi napitak od mlijeka koji je zaludio TikTok. Recept za 'anđeosko mlijeko', kako ga nazivaju, trenutno se nalazi u TikTok trendingu, piše Elite Daily, a za njega će ti biti potrebna samo tri sastojka. 

@ottert33th

you can make it foamy but i didn’t have time #angelmilk

♬ original sound - junna ฅ^•ﻌ•^ฅ

Za 'anđeosko mlijeko' će ti biti potrebno mlijeko po izboru (recimo bademovo ili sojino), ekstrakt vanilije i šećer. Napitak ćeš pripremiti tako što ćeš u dva decilitra mlijeka dodati 15-ak kapi ekstrakta vanilije i šećer po ukusu.

Ako želiš da tvoj napitak izgleda fancy i dostojno Instagrama, u njega možeš dodati i malo jestivih šljokica ili čak boje za hranu. Također, ovaj napitak je idealan za nadolazeće hladnije dane i bingeanje serija pod dekicom, pa ga TikTokeri svakako preporučaju. 

Hoćeš li isprobati ovaj zanimljiv recept koji nas podsjeća na djetinjstvo?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?