Fancy a. f. 2006 pregleda 15. svibnja 2019.

Hrvatski James Charles otkrio: Ovu šminku najčešće koristim

marcocuccurin/YouTube

'Diva', kako sam sebe voli zvati, je snimila prvi video za Miss7 i odmah oduševila!

Marco Cuccurin, član LYD Teama i youtuber kojeg ste upoznali prvo na kvizu Znaš il' padaš, a onda ste ga pratili i u Savršenom spoju i Eurotripu, snimio je prvi video za Miss7 kanal i rasturio.

Pogledaj video:

Snimio je video o prirodnom muškom makeupu i u deset sati skupio je 10.000 pregleda. Hrvatski James Charles, kako ga neki već nazivaju, u videu je pokazao kako se šminka i koje proizvode koristi za snimanja i fotkanja. Ovaj makeup mu omogućuje da izgleda besprijekorno, a ni u jednom trenutku se ne kuži da na licu ima šminku. Pun pogodak.

I sam Marco je, naravno, presretan zbog super gledanosti, pogotovo zato što mu je ovo tek prvi video na Miss7 kanalu, a tek drugi samostalni video na YouTubeu. Evo što nam je rekao u kratkom razgovoru.

Iznenadio ga je broj pregleda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HATERS GONNA HATE #ovajputglasam 🇧🇪

Objavu dijeli Marco Cuccurin🥥 (@markomarkec3)

"Šminka, moda, frizure, sve me to zanima odavno, a sad u tome nalazim inspiraciju za videa. Tako je nastao i moj prvi video za Miss7, a već sad imam hrpu novih ideja koje ću ondje tek realizirati", rekao nam je Marco te dodao kako je jako sretan zbog toga što ga je publika prihvatila.

"Zadovoljan sam što se video super gleda, baš sam jako sretan. Nisam to očekivao, pogotovo zato što sam novo lice na kanalu, ali mi je drago da su me prihvatili. Naravno, uvijek ima i hejt komentara, jer nekim je ljudima to i dalje apstraktno i ne razumiju zašto se muškarci šminkaju. No, u 21. stoljeću je to, po mom mišljenju, sasvim normalno, pa se nadam da će s vremenom to i drugi prihvatiti", dodaje.

Nazivaju ga hrvatskim Jamesom Charlesom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej,diva s vama! Ocijenite outfit od 1 - 10• • Pusica! #kokosici #diva 💃🥥

Objavu dijeli Marco Cuccurin🥥 (@markomarkec3)

Planovi za dalje su mu: rast, rast i rast! I snimanje genijalnih videa koji će se gledati diljem Balkana. Na pitanje smetaju li mu usporedbe s Jamesom Charlesom, s obzirom na dramu koju beauty guru trenutno prolazi, odgovara:

"Ne smeta mi to, jer me ne uspoređuju s njime zbog njegove osobnosti, već zbog vještine šminkanja! Laska mi ta usporedba i volio bih postati hrvatska verzija Jamesa Charlesa, jer ako to postanem, onda znači da sam u nečemu uspio." Mi ga i dalje pratimo i gledamo svaki njegov novi video!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • smilodon

    bolesno
  • mala_loodacha

    Obožavam gaaaa